Kendte4. november 2019

Nicklas Bendtner om forholdet til Caroline Fleming: Kærligheden døde den aften

Nicklas Bendtner sætter nu ord på, hvad der var med til at ødelægge hans forhold til Caroline Fleming. Han fortæller, at hun var mødtes med en kendt skuespiller - og havde løjet om det
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-663137.jpg
 (Foto: Aller Media)

Det var en god portion løgne og mistanke om utroskab, der tilbage i 2011 ødelagde forholdet mellem Nicklas Bendtner og Caroline Flemming.

Det fortæller fodboldspilleren i sin nye bog, ”Begge sider”.

Her fortæller Nicklas Bendtner, hvordan han gjorde et ubehageligt fund på Caroline Flemings telefon en aften i december.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/sh-663137.jpg
 (Foto: Aller Media)

Bendtner og Fleming, da alt stadig var fryd og gammen. Foto: Aller Media

- Den er åbenbart koblet til hendes telefon, for der popper et vindue op om en ny messengerbesked. Beskeden er fra et navn, jeg genkender. Skuespilleren Jonathan Rhys Meyers, skriver Nicklas Bendtner i sin bog.

- Jeg klikker på beskeden, jeg kan simpelthen ikke lade være. Og så kan jeg se, at de har mødtes tidligere på dagen til en kaffeaftale. Han skriver tak for sidst. At det var dejligt at se hende, skriver Nicklas Bendtner i sin bog.

Beskeden nagede Nicklas Bendtner, der derfor spurgte Caroline Fleming, om hun kendte denne Jonathan Rhys Meyers personligt. Det afviste hun blankt.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2019-11-04_kl._11.33.30.png
 (Foto: MEGA)

Det var denne skuespiller, Jonathan Rhys Meyers, som Caroline Fleming mødtes med ifølge Bendtner. Foto: Aller Media

Nicklas Bendtner kunne ikke slippe tanken om, hvad der var foregået, og han gik derfor hårdere til hende den følgende aften.

- Jeg kan mærke, at jeg må kende sandheden. Jeg har brug for at vide, hvor jeg står. Så om aftenen tager jeg fat i Caroline. 'Jeg ved, at I har mødtes. Det stod på din computerskærm.' Hun bryder fuldstændig sammen. Selvom de kun har drukket kaffe, og der 'ingenting var i det', er det med tårer og det hele, skriver Nicklas Bendtner i bogen.

Parret forsøgte at fortsætte, som intet var hændt. Men det var som om, at kærligheden døde den aften.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.02797913_0.jpg
 (Foto: Aller Media)

Bendtner og Fleming gik fra hinanden i 2011. De nåede at få sønnen Nicholas i december 2010. Foto: Aller Media

- Og der er da også gode aftenener indimellem. Men under overfladen er alt forandret. Min forelskelse er gået i sig selv. Gnisten mangler. Hun har løjet for tykt til, at jeg bare kan glemme det, skriver Nicklas Bendtner i sin nye bog.

SE og HØR forsøger at få en kommentar fra Caroline Fleming om beskyldningerne. Hun er endnu ikke vendt tilbage på vores henvendelser.

Sponsoreret indhold