Kendte15. april 2020

Caroline Fleming køber pragtvilla: Pris 24,5 millioner kroner

Slut med at leje prins Joachims kæmpe villa. Nu har Caroline Fleming købt nyt hus
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/20190130_dm_charity_catwalk_2019_fashion_week_112_preview.jpg
 Foto: Dan Mariegaard

Caroline Fleming er ikke længere hjemløs.

Tv-baronessen har haft den helt tunge tegnebog fremme og betalt 24,5 millioner kroner for en pragtvilla i rigmandskvarteret Hellerup.

Dermed flytter den tidligere baronesse fra Valdemar Slot flytter ”hjem” til sit gamle kvarter i 2900 Hellerup, hvor hun tidligere har boet, det skriver B.T.

SE og HØR kunne i sidste uge afsløre, at hun havde købt et nyt hus.

Nu fremgår det af offentlige dokumenter hos Tinglysningen, at Caroline Flemings nye hus ligger på Lemcehsvej i et af Danmarks dyreste kvarterer.

Artiklen forsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200415_wen_-_caroline_flemming_1_preview.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup

Huset på Lemchesvej blev bygget i 1910. Det er på 227 kvadratmeter. Foto: Kaspar Wenstrup

Huset ligger på en 1005 kvadratmeter stor grund og blev bygget i 1910.

De nærmeste naboer i kendiskvarteret bliver filminstruktør Ole Bornedal og Uffe Ellemann-Jensen sammen med den indiske ambassade.

Kun 150 meter væk kan familien Fleming dyppe tæerne i strandkanten i Øresund, og et par husnumre længere væk finder man Strandvejen, hvor de kan hente lækker sushi og hvidvin i det rige forretningsliv.

Flytter fra prins Joachim

Tv-baronessen flyttede hjem til Danmark med sine tre børn, Alexander, 16, Josephine, 13, og 9-årige Nicholas sidste år. I 25 år havde hun boet i England. Senest boede familien i et byhus London på over 1200 kvadratmeter til svimlende 82 millioner kroner.

Artiklen forsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/copy_of_sh-37295_preview.jpg

Caroline Flemings 40 års fødselsdag. Her sammen med prinsesse Marie og prins Joachim. Tv-baronessen lejer deres hus. Foto: Claus Poulsen

Hjemrejsen betød også, at jetsetteren skulle finde et passende sted i Danmark. Her stod prins Joachim klar til at leje sin kæmpe-kasse ud i Klampenborg.

Prins Joachim og prinsesse Marie var netop flyttet til Paris med familien, da prinsen skulle studere. Og dermed fik Caroline Fleming lov til at leje prinsens 527 kvadratmeter store hus med tilhørende swimmingpool.

Det nye hus er noget mindre. Men baronessen skal ikke nøjes. Den røde murstensvilla med sort bindingsværk og sprossede vinduer er på 227 kvadratmeter og har 7 værelser.

Sæt i gang

Ifølge de officielle dokumenter overtog hun huset 24. marts. Og det ses tydeligt fra vejen, at der er mange håndværkere i huset.

Caroline Fleming annoncerede på Instagram allerede i marts, at hun havde store planer for det nye sted.

Artiklen forsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/20200415_wen_-_caroline_flemming_5_preview.jpg

Håndværkerne er allerede rykket ind og er igang med at forvandle huset efter Caroline Flemings ønsker. Foto: Kaspar Wenstrup

- Vi er i fuld gang med at designe et meget anvendeligt og praktisk vaskerum. Jeg har altid haft rengøringsvanvid og lidt OCD. Det her er den med fantastiske brug af plads, skrev hun, da hun gav sine følgere et indblik i byggeplanerne.

Med huskøbet signalerer den tidligere model også, at hun har fundet sig til rette i Danmark. En anden grund til huskøbet kan være Carolines Flemings nye kæreste, millionæren Carsten Friis, der ejer det kendte skomærket Billi Bi. Han bor kun 15 kilometer væk i Vedbæk længere nordpå ad Strandvejen.

Dyrt kvarter

Lemcehsvej ligger blot et par veje væk fra Hambros Allé. Her købte hun efter sin skilsmisse med mange milliardæren Rory Flemming en villa i 2008.

Det blev et dyrt bekendtskab for Caroline Fleming at eje huset på Hambros Allé. I 2014 solgte hun det for 19 millioner kroner, hvilket var 7,5 mindre end hun købte det for.

Den nye pragtvilla på Lemchesvej har hun givet otte millioner kroner mere for end sælger, der betalte 16,5 millioner kroner.

Det fremgår af Tinglysningen, at der allerede er optaget et lån på næsten 15 millioner kroner i det nye hus.

Ledigt i Klampenborg

Prins Joachim og prinsesse Marie pakkede sydfrugterne og rejste hjem, da coronavirussen begyndte at sprede sig i Europa.

Prins Henrik blev syg og blev tilset på Rigshospitalet i frygt for coronavirussen.

I første omgang bor de på Amalienborg hos farmor. Men om kort tid vil prins Joachims hus være ledigt, når Caroline Fleming flytter, hvis de vil blive i landet.

Sponsoreret indhold