Nyheder2. november 2017

Uffe Ellemann-Jensen: Alice er mit livs kærlighed

I Uffe Ellemann-Jensens nye bog ”Som blad i høst. Mit liv efter politik” omtaler han sin hustru Alice som ”Mit livs kærlighed”.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/uffe-ellemann-jensen-03.jpg
 (Foto: Kaspar Wenstrup)

Danmarks tidligere udenrigsminister, Uffe Ellemann-Jensen har snart været sammen med hustruen Alice Vestergaard i 50 år.

Det betyder, at Uffe og Alice om et par år kan se frem til deres guldbryllup. Og selv om de har været sammen længe, fornemmer man stadig en varm gnist mellem dem.

Og i sin nye bog ”Som blad i høst. Mit liv efter politik” omtaler den tidligere politiker da også sin viv som ”Mit livs kærlighed”.

– Og i morgen rejser vi til Rom, hvor jeg blandt andet skal til Vatikanet og møde paven. Men jeg gider ikke rejse alene mere – jeg vil helst have Alice med, siger Uffe Ellemann-Jensen, der har inviteret SE og HØR hjem i privaten i Hellerup.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/uffe-ellemann-jensen-3.jpg
 Foto: Kaspar Wenstrup
Om et par år kan Alice Vestergaard og Uffe Ellemann-Jensen fejre guldbryllup. (Foto: KAspar Wenstrup)

I sin nye bog er Uffe Ellemann-Jensen mere personlig end nogensinde før.

– Ja, jeg giver meget af mig selv – måske også for meget. Men jeg vil gerne fortælle, at det er muligt at få et liv efter politik, fortæller 76-årige Uffe og fortsætter:

– Jeg begyndte at skrive bogen den 1. januar kl. otte, og da jeg havde skrevet første kapitel, bad jeg Alice læse det igennem, som jeg altid gør. Da hun havde gjort det, sagde hun: ”Jeg gider ikke læse mere af den bog. Det er ikke en kronik, du skal skrive. Du må give mere af dig selv”. Og så måtte jeg slette det hele og begynde forfra. Det var knageme ikke rart, fortæller Uffe Ellemann-Jensen.

Læs hele interviewet med Uffe Ellemann-Jensen i denne uges SE og HØR, der er på gaden nu.

Sponsoreret indhold