Caroline Fleming: Bruger formue på nyt hus

Caroline Fleming har ikke sparet på noget i sit nye hjem

Caroline Fleming har ikke sparet på noget i sit nye hjem

Foto: All OverIntet er overladt til tilfældighederne, når Caroline Fleming og hendes tre børn om få uger flytter ind i deres nye, luksuriøse London-hjem.

Det har nemlig taget intet mindre end to et halvt år at renovere de to huse, TV-baronessen har købt. Væggen mellem de to ejendomme er først blevet revet ned, hvorefter den 38-årige blondine har sat sin faste indretningsarkitekt Lucy Eadie til at gennemrenovere og indrette det nye fornemme hjem.

Caroline Fleming har selv været inde over alle beslutninger undervejs. Sammen med Lucy har Caroline Fleming været ude at vælge alt fra dørhåndtag til køkkenelementer.

- Det bliver smukt og virkelig lækkert, som det altid er tilfældet med Caroline: Marmor, stof på væggene og den slags, fortæller en kilde tæt på "Danmarks næste Topmodel"-værten.

Michala Petri sælger sit hus

Kilden afslører samtidig, at der ud over frøken Flemings eget soveværelse og walk-in closet er soveværelser til alle tre børn, til barnepigen og til de to housekeepers, der alle bor hos familien.

Ungerne Alexander, Josephine og Nicholas får også deres eget badeværelse, så mama kan smuksere sig i fred. Og så har alle tre børn været med til at designe deres soveværelser, så de virkelig kan føle sig hjemme.

- Husene blev købt som lidt af en ruin. Hun betalte ca. syv millioner engelske pund for begge plus istandsættelsen, informerer kilden, hvis identitet er kendt af SE og HØR. Det svarer til godt og vel 61
millioner kroner - en ganske pæn sum penge for en ny bopæl.

Beliggenhed har da også været en vigtig faktor i Caroline Flemings beslutning om ny bopæl. Både niårige Alexander og seksårige Josephine går i skole i netop det område, så det har været vigtigt ikke at flytte for langt væk.

Caroline Fleming rejser med en formue


Det er disse to huse, Caroline Fleming har købt (Foto: Google Maps)


Her er TV-baronessens nye gade (Foto: Google Maps)


Se galleriet af Caroline Flemings vilde forvandling lige herUdvalgt til dig
Fra forsiden
Close