Kendte24. april 2020

Lynhurtig handel: Bendtner har solgt sin luksuslejlighed

Nicklas Bendtner er ikke bare hurtig på grønsværen, han er også rigtig hurtig på boligmarkedet
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/bendtner_7.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Fodboldspillerens vilde luksuslejlighed på H.C. Andersens Boulevard er nemlig blevet solgt efter blot to måneder på markedet.

Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Penthouselejligheden - som har mere end 330 kvadratmeter bolig, der er tegnet af arkitekten Bjarke Ingels - kom til salg i februar hos liebhavermægleren Ivan Eltoft Nielsen, som overfor Boliga.dk bekræfter salget, men ikke har yderligere kommentarer til handlen.

Lejligheden - som Bendtner købte tilbage i 2013 for 13,2 millioner kroner - kom på markedet til en svimlende udbudspris på 24 millioner kroner.

Den dyreste handel?

Om landsholdsspillerens lejlighed blev solgt til prisen, melder historien endnu ikke noget om, da handlen endnu ikke er tinglyst, men hvis det endelige hammerslag nærmer sig udbudsprisen på de 24 millioner kroner, ligger handlen helt i toppen af dyre lejlighedshandler indgået i år.

Første pladsen på den eksklusive topliste, deles dog med en lejlighed på Hjalmar Brantings Plads på Østerbro, der gik for lige præcis 24 millioner kroner. Lejligheden er 337 kvadratmeter stor og blev solgt på blot syv dage.

Det skriver Boliga.dk.

Årets næstdyreste lejlighedshandel er en 155 kvadratmeter stor lejlighed med havudsigt i Tuborg Sundpark i Hellerup, som blev solgt for 14,5 millioner kroner i februar.

Nicklas Bendtner har gjort karriere i blandt andet Arsenal, Juventus og FCK. Han har også spillet mere end 80 landskampe i den danske trøje og scoret 30 mål.

Sponsoreret indhold