Efter utroskab: Jordyn Woods vinder stort på Kardashian-skandale

Foto: MEGA

Da utroskabsfadæsen mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson kom frem, havde de fleste medier og kendisser afskrevet Jordyn Woods, som var medskyldig.

Uden sin bedste veninde Kylie Jenner og med hele Kardashian-familien imod sig, var Woods ikke spået de store chance for en fremtidig karriere i rampelyset.

Her mere end en måned efter, at Tristan Thompsons sidespring med Jordyn Woods blev opdaget, er sandheden dog en anden. Hun har nemlig aldrig været mere populær.

Ifølge TMZ er hun nemlig det hotteste navn i Hollywood lige nu. Det sås tydeligt, da hun dukkede op til et arrangement forleden.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jordyn Woods er en eftertragtet kvinde fortiden (Foto: MEGA)

Den flotte model viste sit kønne ansigt på en restaurant, hvor der blev holdt en fest af YouTuberen Justin Roberts. I anledning af Jordyns ankomst var mere end 30 fotografer mødt op for at få et billede af den velomtalte kvinde.

Billeder fik fotograferne masser af, men det blev heller ikke til mere end det. Ifølge TMZ sagde Jordyn Woods nemlig ikke et ord til de mange hungrende journalister.

Hun fik ellers spørgsmål nok, må man sige. Mange ville høre, om hun har fået snakket med sin tidligere bedste veninde Kylie Jenner, og om hun har fået hentet sine ting fra deres tidligere fælles hus.

Men Woods' læber var uadskillelige indtil hun gik ind på restauranten. Her skulle hun nemlig fejre, at hun snart medvirker i en ny musikvideo af YouTube-stjernen Justin Roberts.

En opgave hun måske ikke havde fået, hvis hun ikke på kort tid var blevet et af Hollywoods varmeste navn som følge af, at hun ikke kunne holde fingrene fra en optaget mand.

Luften mellem Jordyn Woods og Kylie Jenner siges stadig at være iskold. De to har ikke fået talt ud, efter Jordyn kastede sig over Kylies svoger.

Den stenrige Jenner håber dog på, at de kan få talt om tingene. Men hun afviser, at de nogensinde bliver bedste veninder igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close