Kendte24. februar 2019

Tristan og Jordyn aftalte at benægte ALT

Da Tristan Thompson og Jordyn Woods havde kissemisset ved en fest i sidste weekend, aftalte de, at de skulle benægte alt, hvis nogen fandt ud af det
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_10056270b_0.jpg
 Foto: MEGA

Tristan Thompson og Jordyn Woods må have vidst, at de var på afveje, da de sidste weekend hyggede sig ved en fest i Hollywood.

Ifølge People havde de to nemlig snakket om, hvad de skulle gøre, hvis der var nogen, der konfronterede dem med, at de havde været sammen.

- Det virkede til, at hun havde en aftale med Tristan om, at de skulle benægte at have været sammen, hvis de blev opdaget, fortæller en kilde til det amerikanske ugeblad. Samtidig skulle Tristan have forsikret Jordyn om, at der ikke ville være nogen, der fandt ud af, at de havde været sammen.

Derfor var Jordyn da også chokeret, da Kardashian-familien alligevel fandt ud af, at hun havde hygget sig med Khloé Kardashians kæreste.

Artiklen fortsætter efter billedet

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega305432_018.jpg
 Foto: MEGA

Jordyn Woods har siden i tirsdags været persona non grata i Kardashian-familien. (Foto: MEGA)

Til at starte med benægtede hun da også, at det nogensinde skulle være sket, fortæller kilden. Men måtte til sidste krybe til korset og indrømme, at det var sandt.

- Jordyn var meget ked af det, men familien føler mest, at hun er ked af det, fordi det blev opdaget, siger kilden til People.

Hverken Jordyn eller Tristan Thompson har indtil videre kommenteret deres lille hook-up, men det amerikanske medier har siden tirsdag bugnet med historier om Tristans sidespring.

Til at starte med kaldte han selv det hele for "Fake news". Det gjorde han i et tweet, som han sidenhen valgte at slette igen.

Jordyn Woods var forleden til et arrangement, hvor hun holdt en tale til en gruppe af fremmødte modebloggere.

Her lignede hun mest af alt en, der ikke havde lyst til at være til arrangementet. Men fordi hun var kontraktligt forpligtet til at være til stede, dukkede hun alligevel op.

FLYTTET HJEM TIL MOR

Siden det tirsdag kom frem, at Tristan Thompson havde været Khloé Kardashian utro med Jordyn Woods, kan man roligt sige, at Jordyn har fået ændret sit liv.

21-årige Jordyn Woods boede fast hos Kylie Jenner, og havde gjort de i en lang periode, men da rygterne om, at hun havde været sammen med Khloé Kardashians kæreste Tristan Thompson, skiftede stemningen lynhurtigt i Jenner-hjemmet. Jordyn blev bedt om at flytte ud med det samme.

Jordyn har på ingen måde haft mulighed for at forberede sig på det hurtige exit fra hjemmet, og derfor har hun set sig nødsaget til at flytte hjem til sin mor igen.

Afsløringen af Jordyn Woods forræderi mod veninden Kylie Jenner og resten af Kardashian-familien, har selvfølgelig rystet familien.

Tager man et kig på Instagram, kan man se, at flere af familiemedlemmerne allerede har droppet kontakten til Jordyn.

Kim Kardashian valgte som den første unfollowe Kylies veninde, og resten af den berømte familie valgte selvfølgelig at følge trop.

Sponsoreret indhold