Jordyn Woods forklarer utroskab: Jeg var fuld

Foto: MEGA

En af de mest brugte undskyldninger, når folk har dummet sig er "Jeg var fuld...". Nu bruger tidens mest udskældte kvinde, Jordyn Woods, samme undskyldning.

I sidste uge kom det frem, at den 21-årige model har været sammen med basketball-stjernen Tristan Thompson, som indtil i tirsdag havde Khloé Kardashian som kæreste. Det højtprofilerede par er nu fortid.

Jordyn Woods, som før det velomtalte sidespring var bedste veninder med Khloés søster Kylie Jenner, kommer nu med sin forklaring. Det skriver det amerikanske medie TMZ.

Ifølge en kilde tæt på Jordyn, skulle hun have undskyldt over for sin tidligere BFF Kylie Jenner og sagt, at hun var fuld. Alkoholen var altså skyld i det forbudte forhold.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson er fortid, efter han var hende utro (Foto: MEGA)

Allerede før Jordyn Woods ankom til den eksklusive fest, hvor Tristan Thompson var, skulle hun have været ret så beruset. For mange drinks er nu skyld i, at hun er røget ud af inderkredsen i Kardashian-familien.

Ifølge TMZ har Jordyn tigget og bedt Kylie Jenner om at tilgive hende. Hendes hovedargument over for sin tidligere bedste veninde, hvis svoger hun har været utro med, er hendes høje promille.

Det amerikanske medie skriver, at den unge model var så beruset, at hun havde "blackout". Ifølge en kilde tæt på Jordyn Woods kan hun slet ikke huske, at hun har været sammen med Tristan.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jordyn Woods har indtil for nyligt boet hos Kylie Jenner. Det er slut nu efter utroskabsskandalen.

Jordyn Woods og Kylie Jenner har boet sammen, men det gør de af gode grunde ikke længere (Foto: MEGA)

Skal man tro, hvad snakken går på i Hollywood, så drikker Jordyn sjældent, men når hun så endelig falder til flasken, ender det sjældent godt.

Det må man sige, at denne episode er et klokkeklart eksempel på. Ikke nok med at have mistet sin bedste veninde, så er Jordyn Woods også blevet lagt på is af hele Kardashian-klanen.

Og lige den familie er det knap så smart at lægge sig ud med. Med masser af penge i banken og fans i hobetal er de blandt de mest indflydelsesrige mennesker i Hollywood.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close