Kylie Jenner åbner op: Sådan er forholdet til Jordyn Woods

Foto: MEGA

Reality-fans verden over fulgte med i spænding, da utroskabsskandalen mellem Khloé Kardashian og Tristan Thompson foldede sig ud.

Her spillede Kylie Jenner og hendes daværende bedste veninde Jordyn Woods som bekendt en stor rolle. Sidstnævnte var nemlig medskyldig i Tristans sidespring.

Sidenhen er det kommet frem, at Kylie har droppet alt kontakt til Jordyn. Men det har også været fremme, at de begge to savnede hinanden, og at en forsoning måske var på vej.

Den forsoning kan Jordyn Woods nu kigge langt efter. Ifølge TMZ har Kylie Jenner ingen intentioner om at genoptage "BFF"-båndet.

Artiklen fortsætter under billedet...

Jordyn Woods har indtil for nyligt boet hos Kylie Jenner. Det er slut nu efter utroskabsskandalen.

Kylie Jenner og Jordyn Woods var bedste veninder indtil utroskabsfadæsen (Foto: MEGA)

En kilde, som TMZ har talt med, siger, at Kylie ikke har gjort noget for at reparere det forliste venskab over de seneste uger. Og det lader heller ikke til, at hun har tænkt sig det. 

Det er især efter, Jordyn Woods talte ud i et interview ved "Red Table Talk", hvor hun hævede at være uskyldig, at Kylie Jenner har set sig ekstra sur på sin forhenværende sjæleven.

Ifølge den velinformerede kilde har Kylie fuldstændig givet op på at blive lige så gode venner med Jordyn, som hun var før.

Da utroskabsskandalen rullede flyttede Jordyn straks ud af det hus, som hun boede sammen med Kylie i, og hjem til sin mor. Det gik åbenbart så hurtigt, at hun ikke fik alle sine ting med.

Kylie går bare og venter på, at Jordyn henter resten af sine ting i huset. Så kan den stenrige skønhed officielt få skrevet sin forhenværende veninde ud af sit liv.

Kylie åbner dog op for, at de to kan fungere på et venskabeligt og høfligt plan. De bliver bare aldrig bedste veninder igen.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close