Efter utroskab: Kim Kardashian frikender Jordyn Woods

Foto: MEGA

Skandalen har været på alles læber. Basketball-stjernen Tristan Thompsons sidespring med den 21-årige model Jordyn Woods, som har ført til, at Khloé Kardashian nu er single.

De to syndere kom alt for tæt på hinanden til en eksklusiv fest, hvor Jordyn Woods skulle have hængt meget op ad Tristan. Utroskabsfadæsen har nu varet i cirka 14 dage, men nu melder Kim Kardashian sig for alvor ind i sagen.

Khloés fire år ældre søster trækker fronterne op og placerer skylden fuldstændig hos Tristan Thompson. Det skriver People.

- Kim placerer hele skylden, hvor den hører til, hos Tristan, siger en kilde tæt på Kardashian-familien til det amerikanske ugeblad.

Artiklen fortsætter under billedet...

Kim Kardashian og Khloé Kardashian

Kim Kardashian og Khloé Kardashian (Foto: MEGA)

Ifølge kilden holder Kim Kardashian på ingen måde igen, når det kommer til kritik af den utro basketball-kæmpe. Han gør nok klogt i ikke at møde reality-stjernen inden for den nærmeste fremtid.

Til gengæld bliver den anden part i affæren på en måde frikendt af Kim Kardashian, som ikke bebrejder Jordyn Woods for at ødelægge et forhold.

- Det er Tristan, der har forpligtelser til Khloé, og det er ham, der har brudt sine løfter. Det, Jordyn gjorde, var ikke godt, men hun havde ikke de forpligtelser, som Tristan havde, mener Kim ifølge kilden tæt på Kardashian-klanen, som People har talt med.

Kim agerer dog ikke kun moralens vogter over for den tårnhøje Tristan. Hun sørger også for, at Khloé ved, at hun har hendes ryg til hver en tid.

Artiklen fortsætter under billedet...

Khloé Kardashian og Tristan Thompson har datteren True sammen på ti måneder (Foto: MEGA)

- Hun opfordrer Khloé til at komme videre og fokusere på at være den bedste mor, hun kan være for True, siger kilden.

Samtidig kommer insideren med en forklaring på, hvorfor Kim Kardashian ikke har talt særlig meget i offentligheden om skandalen. Selv om Jordyn Woods og Tristan Thompsons sidespring har vækket mange følelser i hende.

- Kim har ikke tænkt sig at tale særlig meget om det her i offentligheden. Det her ikke hendes kamp i offentlighedens klare lys, men bag kulisserne holder hun ikke igen med at fortælle sin mening, slår kilden fast over for det amerikanske medie.

Tristan Thompson og Khloé Kardashian har datteren True sammen på ti måneder, og det er endnu uvist, hvordan de to har tænkt sig at dele deres guldklump.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close