Kendte20. februar 2019

Khloé Kardashian går fra utro Tristan Thompson

Khloé Kardashian og basketball-stjernen Tristan Thompson er fortid som par, efter han angiveligt skulle have været utro med Kylie Jenners bedste veninde
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/rexfeatures_10056270b_0.jpg
 Foto: MEGA

Meget kan man beskylde Kardashian-familien for, men at være kedelige og udramatiske er ikke en af dem. Det gælder naturligvis også Khloé Kardashian.

Den 34-årige reality-stjerne er nemlig gået fra sin 27-årige basketball-mand Tristan Thompson. Det skriver flere medier, blandt andre People.

Bruddet skyldes, at Tristan angiveligt skulle have været Khloé utro. Og det er ikke hvem som helst, den tårnhøje fyr har lavet forbudte ting med.

Det drejer sig nemlig om Jordyn Woods, som formentlig er et navn, der klinger, hvis man bare følger en smule med i Kardashian-familien.

Jordyn Woods er nemlig Khloé Kardashian søster Kylie Jenners bedste veninde og har været det igennem lang tid. Så man må sige, at der er drama for alle pengene.

Artiklen fortsætter under billedet...

https://imgix.seoghoer.dk/mega305432_004.jpg
 Foto: MEGA

Kylie Jenner og Jordyn Woods er bedste veninder. I hvert fald før sidstnævnte var sammen med Tristan (Foto: MEGA)

Khloé og Tristan har været sammen siden 2016, og de har datteren True Thompson sammen. På trods af både barn og etableret forhold har basket-stjernen altså valgt at være utro.

null

Det har naturligvis affødt store frustationer i verdens mest kendte reality-familie, som med garanti ikke sparer på dramaet i den her situation.

- Khloé hørte om Tristan og Jordyn i går, fortæller en kilde tæt på familien til det amerikanske medie People. Og til samme ugeblad bliver det slået fast, at nyheden ikke er faldet i god jord hos, Kim, Kris og resten af den veltalende familie.

- Hele familien er rasende, slår samme kilde fast over for People. Det kan man vel godt forstå.

Men fadæsen stopper dog ikke der. Kvinden, som hele dramaet er udløst af - sammen med Tristan Thompson selvfølgelig - er nemlig enormt tæt på Kardashian-familien.

Ikke nok med at Jordyn Woods er Kylie Jenners bedste veninde, hvilket gør situationen ret kompliceret, så har hun også tidligere stået model for Kardashian-familiens tøj og make-up.

Mon ikke, at Kim Kardashian og resten af familien vil gøre sit for, at Kylie Jenner finder sig en ny bedste veninde. Og at Jordyn Woods ryger samme vej som Tristan Thompson - nemlig ud af varmen.

Sponsoreret indhold