Efter utroskab: Jordyn Woods tilbage på instagram – med ny frisure

Kylie Jenner og Jordyn Woods, før deres venskab led et alvorligt knæk.

Kylie Jenner og Jordyn Woods, før deres venskab led et alvorligt knæk.

Foto: MEGA

Jordyn Woods har formentlig ikke haft de bedste dage i sit liv, efter det i sidste måned kom frem, at hun havde kysset på basketball-stjernen Tristan Thompson, der jo som bekendt allerede var smedet sammen med Khloé Kardashian.

Jordyn Woods har været ganske stille siden utroskabsdramaet – hvert fald på instagram, hvor den ellers så livlige tøs ikke havde delt et eneste opslag siden 18. februar.

Nu er hun dog tilbage på det sociale medie – med to billeder, der viser hende med nyklippet hår og lidt spirituel tekst til de over 9,4 millioner følgere.

Jordyn Woods har således delt billeder, hvor hun står iført stramtsiddende hvid t-shirt og med pageklippet hår. Til de to nye fotos har Jordyn Woods skrevet:

- Hvis du læser dette… betyder det, at Gud har givet dig endnu en dag at vågne op og være taknemmelig og være bedre, end du var i går.

Jordyn Woods har dog også al mulig grund til at være en bedre udgave nu og fremadrettet – for utroskabsdramaet har ikke bare kostet hende en pause fra instagram.

Venskabet til hendes BFF Kylie Jenner har også lidt et alvorligt knæk.

Det er ikke mange dage siden, at kilder tæt på både Jordyn og Kylie fortalte TMZ, at skåret i venskabet langt fra er klinket, fordi de to unge kvinder nærmest ikke har været i kontakt med hinanden.

Jordyn Woods har dog brugt sin tilbagevending til instagram på at ”like” et af Kylie Jenners seneste opslag.

Men noget tyder alligevel på, at der er et stykke vej, til Jordyn Woods er helt tilbage i varmen.

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close