Kendte5. juli 2021

Caroline Fleming: Broget kærlighedsliv

Siden skilsmissen fra Rory har der været en serie mænd, der ikke levede op til Caroline Flemings krav
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_13.jpg
 (Foto: Dan Mariegaard)

I årevis har nu 45-årige Caroline levet en omflakkende tilværelse rent amorøst. Efter hun blev skilt fra Rory Fleming i 2008, har der været rod i kærligheden. Senest med bruddet med rigmanden Carsten Friis, som SE og HØR kunne afsløre i sidste uge.

Og tv-baronessen har da også nogle strenge krav til sine mænd.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_1_9.jpg
 (Foto: Birger Storm)

Caroline Flemings første længerevarende forhold var med Rory Fleming, der friede, fire dage efter han havde mødt hende. (Foto: Birger Storm)

– Hvis jeg kan spejle mig i ham. Jeg vil kunne spejle mig i hans hjerte, jeg vil kunne spejle mig i hans sjæl. Jeg vil kunne spejle mig i hans hjerne. Og så vil jeg ovenikøbet også have, at han er verdens lækreste mand, så jeg har lyst til at ... have ham hele tiden, har hun tidligere fortalt til B.T.

Og siden hun og Rory skrev under på skilsmissen, har der været flere, der kortvarigt levede op til kravet om, at hun kunne spejle sig i deres sjæl.

Bendtner hænger ved

Den mest kendte af Carolines ekskærester er naturligvis Nicklas Bendtner, som hun fik sønnen Nicholas med i 2010. Så har der været en ukendt og meget yngre mand, en ukendt spanier, franskmanden Hervé Larran og senest mangemillionæren Carsten Friis.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_2_10.jpg
 (Foto: Stenning/Noble/Draper)

Nicklas Bendtner og Caroline havde et stormfuldt forhold og har haft masser af kurrer på tråden efterfølgende. (Foto: Stenning/Noble/Draper)

Mens mange af mændene er helt ude af billedet, figurerer Bendtner fortsat via deres fælles søn. Selv siger hun om tiden med fodboldspilleren:

– Et uforglemmeligt eventyr. Og det var så uskyldigt. Det var et eventyr, som jeg for evigt vil være taknemmelig for at have oplevet. Jeg var gift ind i en meget, meget gammeldags engelsk familie – fra den ekstrem til at gå hen og møde en sportsstjerne fra Amager … og det var et rigtig dejligt kapitel i mit livs eventyr. Men så kom der selvfølgelig også et tidspunkt, hvor det gik op for mig, at kærlighed kan overvinde meget, men den kan ikke overvinde alt, sagde hun til månedsmagasinet Elle.

Duftkrav

I lang tid havde hun også en yngre kæreste, som hun aldrig viste frem – hverken i den rigtige eller i den digitale verden, ligesom hun aldrig afslørede hans navn.

Jeg har mødt en vidunderlig mand, der er yngre end mig, og det skider jeg på, meddelte hun i tv-programmet “Ladies of London”.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_3_5.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Franskmanden Hervé scorede Caroline med sin duft. (Foto: Martin Høien)

Når Caroline falder for mænd, er det ikke kun, fordi hun kan spejle sig i deres sjæl. Deres duft er altafgørende. Og en spansk – og hemmelig – kæreste røg ud, fordi han ikke havde den rette duft.

– Jeg måtte sige nej, fordi der var noget ved hans duft. Jeg er meget, meget duftfikseret. Duft skal bare fungere – du skal have lyst til at spise den duft, som du har på, fortalte hun modemagasinet In.

Og det var på grund af duften at franske Hervé scorede den danske tv-baronesse.

– Vi mødtes for to år siden i elevatoren på Peninsula Hotel i Los Angeles. Jeg havde badet i poolen og skulle ned på mit værelse. Jeg havde hverken briller eller kontaktlinser på, men lagde mærke til den vildeste duft, fortalte hun BILLED-BLADET om duften og mødet.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/friis1.jpg
 (Foto: Martin Høien)

Seneste brud er med rigmanden Carsten Friis. (Foto: Martin Høien)

Når sjælen og duften er på plads, mangler der kun én ting for at finde vej til tv-baronessens hjerte.

– Jeg vil kun have med mennesker at gøre, som har de samme værdier, værdsætter dybe relationer og vil være der for mig på samme måde, som jeg vil være der for dem. Det siger jeg ikke for at lyde arrogant, eller som om jeg fortjener det mere end nogen andre eller er bedre end andre. Jeg ved godt, det lyder lidt søgt, men jeg synes, det er meget vigtigt med et stort hjerte, og hvis en person har det, er det noget af det fineste, fortalte hun til In.

Sponsoreret indhold