Nyheder7. august 2018

Smaskforelsket: ALT om Caroline Flemings nye rigmand

TV-baronessen Caroline Fleming fortæller alt om franskmanden Herve, som hun er faldet for med et brag.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline.jpg
 (Foto: All Over Press)

Amos pile har ramt 42-årige Caroline Fleming. Hun er rasende forelsket i sin nye kæreste, franskfødte Herve Larren på 39 år.

Det fortæller hun nu eksklusivt til SE og HØR.

– Jeg mødte Herve for to år siden tilfældigt i en elevator på The Peninsula Hotel i Los Angeles, da jeg var i Amerika for at diskutere et nyt TV-format efter mine to sæsoner med ”Ladies of London”, siger hun.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming_og_herve_larren.jpg
 (Foto: Privat)

42-årige Caroline Fleming danner nu par med franskmanden Herve Larren. (Foto: Privat)

Efter mødet skulle der gå to måneder, før Caroline og Herves veje krydsede igen. Denne gang i hendes hjemby London.

– Vi blev meget hurtigt venner. Herve har boet i Amerika siden 2005, og vi mødtes i USA, hver gang jeg var der. Blandt andet, da jeg var på tur med min nye bog ”Cook Yourself Happy,” fortæller TV-baronessen.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming_og_herve_larren_3.jpg
 (Foto: Privat)

Caroline og 39-årige Herve Larren var for nylig på ferie sammen på Mallorca, hvor de fik taget dette billede. (Foto: Privat)

Og efter det begyndte det at slå gnister.

– Vores venskab blev til romance tidligere på året. Vi har begge været single i flere år. Fra et tidligere forhold har Herve to piger, der har samme alder som mine børn, Josephine på 11 og Nicholas på syv. Tidligere på året holdt vi ferie sammen, og børnene kom til at holde meget af hinanden, fortæller Caroline.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming_og_herve_larren_2.jpg
 (Foto: All Over Press)

TV-baronessen har tre børn, Alexander, 14, Josephine med Rory Fleming og Nicholas med fodboldstjernen Nicklas Bendtner. (Foto: All Over Press)

Med på slottet

Efter ferien blev forholdet hurtigt meget seriøst. Og denne sommer har han været med hjemme – dog i en lidt trist anledning.

– Vi har lige været i Danmark for at være sammen med min mormor, som er meget syg. Dette var Herves første tur til Danmark, og jeg har vist ham Valdemars Slot og fortalt ham om dets historie. Jeg viste ham også mine forældres gravsteder, siger hun.

– Min søster (Louise Eleonora ”Duddi” Iuel-Brockdorff, red.) gav ham også en smag på, hvad hygge er, og vi viste vores kultur frem, så han kunne se, hvorfor vi bliver kaldt ”verdens lykkeligste land,” fortæller Caroline.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_fleming_og_herve_larren_4.jpg
 (Foto: Privat)

Herves har en mørk glød, fordi hans mor er venezuelaner, og hans far er fransk. (Foto: Privat)

Fin uddannelse

Herve Larren er franskmand og iværksætter inden for cryptovaluta (bitcons, red.) og er desuden yderst veluddannet. Han har gået på de fine amerikanske uddannelsessteder Columbia University og Harvard.

Caroline Fleming vil igen komme til Danmark senere på sommeren for at se til sin mormor og for at lancere sin nye solbrillekollektion. Desuden barsler hun med både ny tøjkollektion i samarbejde med Dansk Supermarked og en ny kollektion af møbler.

Sponsoreret indhold