Kendte4. april 2021

Caroline Fleming får ikke en krone: Milliongevinst til børnene

Når tv-baronessens hus i London bliver solgt, tilfalder pengene fra salget hendes to ældste børn, der står som ejere
For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Det er helt sikkert, at Caroline Flemings to ældste børn, 16-årige Alexander og 14-årige Josephine, står til en gigantisk fortjeneste, når deres tidligere hjem i London bliver solgt.

For det er ikke Caroline, 45, men derimod børnene, der ejer de 376 kvadratmeter, som udgør de seks soveværelser, fem badeværelser og fem såkaldte reception rooms.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/caroline_10.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Her er Josephine, Nicholas og Caroline Fleming samlet ved Alexanders konfirmation i kirken ved Herlufsholm Kostskole. (Foto: Jesper Sunesen)

- Jeg ejer ikke engang det hus, jeg bor i. Det er mine børns, har hun tidligere fortalt om London-hjemmet.

Det blev købt af eksmanden Rory, og på skødet står Alexander og Josephine, der dermed kan se frem til en uhørt fortjeneste, når det bliver solgt. Det er stadig til salg for 78 millioner kroner, og da det i sin tid blev købt for 61 millioner kroner, betyder det, at børnene kan hive 17 millioner kroner ud i fortjeneste.

Intet til yngstemanden

Til gengæld må Carolines yngste søn, Nicholas, 10, som hun har med Nicklas Bendtner, acceptere, at han ikke får del i millionerne, da han ikke er søn af Rory Fleming.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_2_5.jpg
 (Foto: Jesper Sunesen)

Da prins Vincent og prinsesse Josephine fyldte syv år, var Caroline og hendes børn med til festen. (Foto: Jesper Sunesen)

Selv om Rory er meget rig, har Caroline Fleming gentagne gange forsøgt at punktere myten om, at hun skulle have fået ufatteligt mange penge ved skilsmissen fra ham.

– Jeg arbejder røven ud af bukserne, og det har jeg gjort, siden jeg gik fra min eksmand. Han forsørger på ingen måde mig eller mit liv. Jeg er træt af, at folk skriver til mig på Instagram, at “åhhh, det er så nemt for dig, når man har så mange hundrede millioner”. Det er ikke rigtigt, slår hun fast.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/caroline_1_5.jpg
 (Foto: Hanne Juul)

Der er i dag et godt forhold mellem Caroline og Rory. Her fra brylluppet mellem Carolines søster, Louise, og Nikolaj Albinus i 2009. (Foto: Hanne Juul)

Til gengæld har Rory i dén grad sikret sine børn fra fattigdommens triste kår. For når huset er solgt, kan Alexander og Josephine dele 17 millioner kroner imellem sig.

Sponsoreret indhold