Hollywood6. oktober 2015

Caroline Fleming afslører: Jeg har mødt en ung mand

Baronessen bobler over af glæde i det nyeste afsnit af "Ladies of London"
https://imgix.seoghoer.dk/media/4d979ae299004059a5bde6f5981ab198.jpg
 Foto: ALL OVER

Mandag aften kunne de amerikanske seere for femte gang opleve danske Caroline Fleming i TV-serien "Ladies of London". Her følger et kamerahold en flok kvinders hæsblæsende hverdag i den engelske metropol.

Og den 40-årige baronesse holder sig bestemt ikke tilbage. Hun deler tværtimod ivrigt ud af sit privatliv. I mandagens afsnit får seerne således lov til at overvære en session mellem Caroline og hendes terapeut, hvor den danske hovedperson kommer med noget af en afsløring.

- Jeg har mødt en vidunderlig mand, som er yngre end mig, men jeg er ligeglad. Jeg er virkelig ligeglad. Alder er bare et tal, forklarer Caroline, inden hun fastslår, at hun føler sig som en 16-årig.

Den travle mor til tre er dog ikke helt tilfreds med den måde, afsnittet er blevet klippet sammen på. Under samtalen med terapeuten virker det som om, at Caroline ikke har tid til at lytte. Men der er en god forklaring på dette:

- På trods af den sårbarhed, der ligger i det, besluttede jeg at dele en terapisession i aftenens episode af #ladiesoflondon med håb om, at det kunne give mod til dem, der føler, de har brug for terapi. Redigeringen er dog skuffende og vildledende. Jeg respekterer min terapeut og processen med terapi, og jeg kunne aldrig finde på at lade nogen, jeg holder af, vente på mig. Jeg håber, at alle kan gennemskue det kreative resultat, skriver Caroline på Instagram.

Tidligere i år afslørede SE og HØR, at Caroline datede den unge finansmand Christian Hostetter, som med sine 27 somre er hele 12 år yngre end den danske TV-baronesse. Han er født i USA, men bor i dag i London – nøjagtig som Caroline Fleming selv. Og med sin uddannelse fra det fine Princeton University uden for New York, er det en yderst veluddannet ung herre, baronessen har slået de lakerede kløer i. Og mon ikke det er lige netop ham, Fleming fortæller om i programmet...

https://imgix.seoghoer.dk/sh-16188.jpg
 SE og HØR

Nyd endnu flere fotos af baronessen herunder:

Caroline Fleming: Fræk forvandling

Sponsoreret indhold