Ærlige Caroline Fleming: Nød først sex i 30’erne

Man må håbe, at Rory Fleming ikke lytter til sin ekskones nye podcast. For her vil han opdage, at Caroline Fleming, 45, ikke nød sex, mens hun var gift med ham.

I podcasten "Kaos og kærlighed med Fleming og Zobel" fortæller hun åbenhjertigt, at det først var i 30’erne, at hun begyndte at nyde sex – og da hun var 32 år gammel, da hun og Rory blev skilt, begyndte hun at blomstre.

Artiklen fortsætter under billedet...

En knudret barndom gav Caroline Fleming så lavt et selvværd, at det først var i 30’erne, at hun nød intimitet. Foto: Aller Media

– Jeg var faktisk enormt genert, da jeg voksede op, og havde det virkelig svært med både mit selvværd og min selvtillid på mange måder. Og der var så meget, jeg ikke turde i mine 20’ere, som jeg først begyndte at få selvtillid til i mine 30’ere – og det vil jeg gerne tale om, at for mig havde det meget med sex at gøre, siger hun i podcasten, der udgives på Podimo.

Artiklen fortsætter under billedet...

– Jeg var blufærdig som barn og ung, afslører hun. Foto: Martin Høien

Siger til og fra

Caroline fortæller åbent og ærligt om de problemer, hun havde som ung efter en opvækst, der resulterede i et forkert selvbillede, hvilket gav et forkert forhold til sex.

Artiklen fortsætter under billedet...

Efter skilsmissen fra Rory fandt tv-baronessen i en kortere periode sammen med 12 år yngre Nicklas Bendtner, som hun fik sønnen Nicholas med i 2010, da hun var 35 år gammel. Foto: Aller Media

– Jeg var så blufærdig, og jeg var genert, og jeg ville aldrig kunne finde på at tage mange initiativer, for jeg var nærmest handicappet. Jeg turde ikke sige, om jeg syntes, det var godt, jeg turde heller ikke sige, om jeg syntes, det var dårligt.

- Jeg følte bare på det tidspunkt, at det var noget, jeg skulle gøre, fordi jeg var i det her forhold. Og jeg vil sige, at det først skete for mig i mine 30’ere, at jeg virkelig fandt ind til kernen af min kvindelighed og ydermere min sensualitet, og at det er OK som kvinde at få lov at nyde. Og man skal sige ja til det, man nyder, og nej til det, man ikke nyder.

Artiklen fortsætter under billedet...

Caroline sammen med Rory. Foto: Aller Media

- Det har været alderen, der for mig har givet styrken til at sige, det kan jeg lide, og det kan jeg ikke lide. Det her vil jeg gå med til, det her vil jeg ikke gå med til. Og det føler jeg virkelig er noget, som livsrejsen har givet. Det er derfor, livet begynder i 40’erne, for der har man lært at sige fra, og man har lært at sige til, fortæller Caroline.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close