Kendte 16. september 2019

Bendtner hjem til Danmark: Savnede sin søn

Den tidligere landsholdsbomber Nicklas Bendtner jubler over skiftet til F.C. København – ikke mindst fordi det betyder, at han atter kommer tæt på sit barn.
(Foto: Ritzau Scanpix)

Med skiftet til F.C. København satser Nicklas Bendtner igen på mere spilletid.

Men med fast bopæl i hovedstaden åbner det også op for mere harmoni på hjemmefronten.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

For den 31-årige fodboldspiller kommer nu til at bo kun en halv time fra sin 8-årige søn Nicholas Iuel Bendtner, som han fik sammen med tv-baronessen Caroline Fleming, 43, under deres kortvarige kæresterier.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Yes! Aftalen med Ståle Solbakken, 51, og FCK giver nu Bendtner mere tid med sin søn. (Foto: Jesper Sunesen)

Sønnen er nemlig også lige flyttet til Danmark fra England sammen med sin mor, og de bor nu nord for København i prins Joachims udlejede hus.

– Det er en ting, jeg har glædet mig rigtig, rigtig meget til. Det har været svært at være så lang tid væk fra ham, og det har været svært at bo i forskellige lande.

At vi nu kan bo i samme land og bruge en masse tid sammen, det er en kæmpe bonus og noget, som jeg kommer til at vægte rigtigt højt, siger angriberen til SE og HØR, som måske dermed får noget ro på bagsmækken.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Jesper Sunesen)

Angriberen gav sig god tid på pressemødet til at uddybe sine tanker om de familiære fordele ved skiftet fra Norge. (Foto: Jesper Sunesen)

Kæresten ekstatisk

Heldigvis for den nybagte FCK-løve er Nicholas' mor også glad for, at de alle tre nu bor meget tættere på hinanden.

– Det er fantastisk, at Nicklas er kommet til FCK. Jeg håber, at det giver en masse glæde både til "Nico" og til hans barn. Det vil jo være skønt for dem. Så jeg ønsker dem alt det bedste. Vi kommer naturligvis til at se mere til hinanden.

– Jeg er lykkelig på hans vegne og for, at vi nu alle er i samme land på samme tid. Vi har et rigtig fint forhold, lyder det fra den stenrige eksbaronesse.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Lars H. Laursen)

Lille Nicholas blev døbt på Valdemars Slot i 2011. (Foto: Lars H. Laursen)

Det er dog ikke kun Bendtner og Caroline Fleming, som glæder sig over, at den tårnhøje angriber nu tørner ud for byens hold.

Også danskerens nuværende kæreste, den veldrejede danske model og instagrammer Philine Roepstorff, 25, er mere end almindeligt godt tilfreds med, at norske Trondheim nu bliver skiftet ud med den danske hovedstad.

Artiklen fortsætter under billedet ...

(Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

Instagram-modellen Philine Roepstorff, 25, er lykkelig for, at kæresten nu tørner ud for byens hold. (Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

– Jeg kunne ikke ønske mig en bedre fødselsdagsgave end det her. Jeg elsker dig for højt.

Min yndlingsspiller for mit yndlingshold, skriver Philine Roepstorff på sin Instagram-profil.

Sponsoreret indhold