Nyheder12. juli 2010

Caroline Fleming: Gravid

TV-baronessen og hendes unge fodboldkæreste skal have barn sammen
Nyforelskede, nygravide og nyforlovede
Nyforelskede, nygravide og nyforlovede
 Foto: All Over

Da Caroline Fleming viste sig på den røde løber i april 2010 med sin unge elskers navn tatoveret på håndleddet, blev der hvisket i krogene.

Det var tydeligt, at der ikke kun var tale om en kortvarig affære imellem baronessen og hendes 14 år yngre elsker Nicklas Bendtner.

Læs også: Klar til flere børn?
Og det var da også fuldstændigt korrekt. Kærlighedstatoveringen er nemlig lavet på omtrent det tidspunkt, at baronessen fra Valdemarsslot er blevet gravid med hende og den kun 22-årige boldjonglørs fælles barn.

Og i tilkøb er det elskende par også blevet forlovet. Det skriver Nicklas Bendtner i dag på sin egen hjemmeside:

"Det er den bedste dag i mit liv. Jeg skal være far - har lige set vores baby på en scanning, og jeg kan slet ikke vente til den dag, min forlovede skal føde. Vi er ubeskriveligt glade og glæder os helt vildt til at se vore baby for første gang. Vi har lige haft en uforglemmelig ferie sammen og er nu i USA med hele familien. Jeg ønsker jer alle sammen en lige så lykkelig ferie som min."

Læs også: Caroline Fleming: For fin til fodbold
Har ikke fortalt det til familien
Nicklas og Caroline har åbenbart ikke selv overbragt familien den glædelige nyhed endnu, men har altså valgt at bruge internettet som stedet at fortælle omverdenen om deres familieforøgelse.

Da seoghør.dk ringede for at sige tillykke til Molise Iuel-Brockdorff, var det en overrasket vordende bonus-mormor, der tog telefonen.

Hvornår fik I den glædelige nyhed?

- Øhh, ja. Nu har jeg ikke hørt det fra dem selv. Og derudover har jeg slet ikke nogen kommentarer, sagde hun til seoghør.dk.

Hvornår et eventuelt bryllup skal stå, vides ikke.

Læs også: Nicklas Bendtner: Som en 46-årig i sengen

Se også billederne af det forelskede par, da de deltog i DANSK prisuddelingen.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/kendte-dk/juli/caroline-barn-tekst-jpg.jpg


Caroline Fleming og Nicklas Bendtner øver sig allerede i at lege far, mor og børn med Carolines børn fra hendes første ægteskab med den engelske rigmand Rory Fleming. Caroline fik 3 milliarder kroner da hun blev skilt (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold