Kendte27. august 2019

Nicklas Bendtner filmer Philine danse topløs

Nicklas Bendtner er så vild med sin kæreste Philine Roepstorff, at han glædeligt viser hende frem til alt og alle. I en ny video spankulerer den veldrejede model nøgen rundt, mens hendes fodboldfyr filmer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/nicklas_bendtner_og_philine_roepstorff.jpg
 (Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

På fodboldbanen kunne det ikke gå meget værre for Nicklas Bendtner, som til gengæld kan juble over, at kærlighedslivet fungerer.

For hvor den tidligere landsholdsangriber ikke fik skyggen af spilletid i sin seneste klub, norske Rosenborg, bliver han påskønnet i langt større grad af sin modelkæreste, Philine Roepstorff.

Og den kærlighed ser i den grad ud til at være gengældt.

På Bendtners Instagram-profil deler han flittigt ud af billeder af sin smukke kæreste og overdynger hende jævnligt med overdådige kærlighedserklæringer.

Det er lige præcis sådan en senade af rosende ord, som spydspidsen netop har delt. Denne gang har Philine dog knap nok tøj på kroppen.

Den mørkhårede model og influencer har fødselsdag i dag, og det markerer hendes boldvante kæreste til at vise netop hendes to bolde frem.

Artiklen fortsætter under billedet...

Videoen, som viser Philine danse og hoppe topløs rundt, nåede dog kun at ligge på Instagram i under en time, før den blev fjernet.

Hvorfor vi ikke længere må få glæde af at kigge på Bendtners topløse bedre halvdel vides ikke.

Bendtner og Philine har været kæreste i over et år, og hun har boet hos ham i Norge, hvor han senest har været på kontrakt i Rosenborg.

Se Nicklas Bendtner ankomme til retten:

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

Sponsoreret indhold