Kendte 16. april 2019

Philine om første møde med Bendtner: Jeg hadede ham

Det var bestemt ikke kærlighed ved første blik mellem Nicklas Bendtner og hans labre kæreste Philine Roepstorff. Det - og mange flere detaljer om forholdet til fodboldstjernen - har den unge godte netop afsløret
(Foto: Instagram (Philine Roepstorff)

Alting virker som fryd og gammen hos Nicklas Bendtner og Philine Roepstorff, når man lægger vejen forbi deres respektive sociale medier. Her deler det celebre par ofte billeder af hinanden, så hele verden ved, hvor højt de elsker hinanden.

Sådan har det bare ikke altid været, og da slet ikke i starten, da det nuværende kærestepar mødtes for første gang. Det afslører Philine i en ret så lang video på sin YouTube-kanal.

Her har den langbenede model bedt sine næsten 300.000 følgere på Instagram om at stille hende en masse spørgsmål. Og hun begynder lige på og hårdt med et spørgsmål om, hvordan hun og Bendtner mødte hinanden.

- Det er ikke særlig specielt. Vi mødtes i Parken, hvor min veninde arbejdede i en lounge. Vi tog til fest sammen bagefter, og sådan startede det. Ikke super romantisk, svarer den solbrune skønhed.

Artiklen fortsætter under billedet...

Vis dette opslag på Instagram

Miss you stupid

Et opslag delt af P H I L I N E P I (@philineroepstorff) den

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Til det spørgsmål spørger Philines søster Alexandra, om den tidligere landsholdsspiller så fik scoret sig et kys den aften. Det afviser Philine dog, at han gjorde.

Begge havde andre kærester

- Nej vi kyssede ikke, da vi begge to havde kærester, og vi var faktisk rigtigt uvenner. Jeg hadede ham fra dag et af, afslører den 26-årige fodboldfrue.

Hadet blev dog hurtigt til kærlighed for både den skandaleramte angriber og hans smukke kæreste. De har nemlig haft utroligt svært ved at holde fingrene fra hinanden, siden de mødtes første gang.

- Vi kyssede ikke første aften, men så slog vi efterfølgende op med vores kærester. Og så fandt kærligheden sin vej, fortæller Philine i videoen, hvor hun også kommer med en særdeles grundig beskrivelse af sit liv som teenager.

Du kan se hele videoen her:

Bendtner er hårdt arbejde

Inden den nuværende Rosenborg-spiller og hans modelkæreste kunne dele løs af hinanden på de sociale medier, måtte de kæmpe for hinanden. Og selv om der har været andre kæreste inde i billedet for dem begge, har de stadig holdt kontakten.

- Vi har snart været kærester i et års tid. Men inden det var on/off i fem år, siger Philine, som dog ikke går ned i detaljer om, hvordan deres on/off forhold præcis foregik.

Selv om de allerede nu har været kærester i snart et år, har de allerede været i gennem noget af en skandale, da Bendtner blev idømt 50 dages fængsel, som kunne afsones med fodlænke, for bl.a. at have sparket en taxachauffør.

Alligevel er Philine ikke i tvivl om, at Bendtner er ham, som hun vil være sammen med. Hun bliver nemlig spurgt, om fodboldspilleren er "the one" for hende.

- Ja, ellers gad jeg ikke spilde min tid på ham. Han er lidt hårdt arbejde. Ej, selvfølgelig tror jeg, han er "the one". Jeg har ventet på ham i fem år, og jeg venter gerne 500 år mere, slår den velskabte model fast.

Sponsoreret indhold