Kendte3. september 2019

Nicklas Bendtner skifter til FCK

Nicklas Bendtner vender hjem til Danmark
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/0_13.jpg
 Foto: Aller Media

Nicklas Bendtner skal spille for FCK resten af 2019.

Det skriver klubben på sin hjemmeside.

- F.C. København har hentet Nicklas Bendtner i norske Rosenborg BK og skrevet kontrakt med ham gældende for resten af året, skriver FCK i den kortfattede pressemeddelelse.

Den 31-årige fodboldspiller kommer til at have sin første træning sammen med resten af holdet på onsdag klokken 10.30. Efterfølgende vil der blive afholdt pressemøde, hvor Bendtner for første gang møder pressen som en del af sin nye klub.

Selv er Bendtner også glad for, at han nu vender tilbage til dansk fodbold.

- Da jeg var 16 og drog hjemmefra, var der meget, jeg ikke vidste noget om. Men jeg vidste i hvert fald, at jeg gerne ville vende tilbage til K.B. og FCK en skønne dag, skriver han på sin Instagram-profil.

- 15 år senere kan jeg ærligt sige, at det føles endnu større, end jeg har drømt om. Jeg ved, at det er en helt særlig chance, og jeg vil gøre alt i min magt for at gribe den de næste fire måneder, skriver angriberen yderligere.

Samtidig fortæller han, at det bestemt ikke var med hans gode vilje, at han har holdt pause i løbet af sommeren.

- Det var ikke med min gode vilje, at jeg lå stille over sommeren. Men pausen har i det mindste gjort mig klogere på, hvor jeg står i min karriere. Jeg er overhovedet ikke træt af fodbold. Jeg er sulten og motiveret som aldrig før, skriver Bendtner.

Artiklen fortsætter efter Nicklas' Instagram-opslag

null

Nicklas Bendtner har tidligere spillet i Tårnby, KB, Arsenal, Birmingham City, Sunderland AFC, Juventus FC, VfL Wolfsburg, Nottingham Forest og senest i Rosenborg BK.

null

Sponsoreret indhold