Nicklas Bendtner

Nyeste artikler om Nicklas Bendtner

Vor allesammens ”Lord Bendtner” er fodboldspilleren med det uheldigt store talent for at ramme forsiden for alt det, der sker, efter dommeren har fløjtet kampen af. Balladen omkring hans person gør, at man næsten glemmer, hvor dygtig han i virkeligheden er til at score mål på stribe.

Men på trods af titlen som dansk fodbolds ukronede skandale-konge kommer man altså ikke udenom Nicklas Bendtners talent på grønsværen.

Karrierens første mål blev scoret i Tårnby Boldklub, som han begyndte at spille for som 4-årig. Bendtner forsatte i Tårnby i ti år indtil han som 14-årig skiftede til klubben KB, hvor han var frem til sommeren 2004.

Efter at have scoret tre mål i tre kampe for U-16 landsholdet, sikrede han sig allerede som 16-årig en lærlingekontrakt med den engelske storklub Arsenal.

Det begyndte da også strålende, men talentet har dog siden har vist sig at være en skiftende succes. Han skulle eftersigende være et såkaldt dovent talent.

En ungdomstræner fortæller i biografien ”Big Bendtner”, hvordan angriberen altid kom sidst, når holdet skulle løbe rundt om Damhussøen ved Valby.

Lige indtil den dag, hvor der blev stillet to store colaer i udsigt til den spiller, der kom først rundt om søen . Det gjorde Nicklas Bendtner så. Samtidig har han svært ved at indordne sig det naturlige hierarki, der ofte hersker i fodboldverdenen.

Under en træning med landsholdet nægtede han at tage armbøjninger, hvor det ellers er kutyme, at den yngste tager ”straffen.” Bendtner var som 18-årig i 2006 den yngste spiller til at starte på landsholdet siden Michael Laudrup.

Bendtner ved nemlig godt, at han er god, men det er som om, at han ved det en anelse for godt. Hvis Danmark fik tre point for hver gang den unge angriber rodede sig ud i en skandale, ville vi med garanti have nået til VM i 2014, men desværre er det kun Bendtners optrin på banen, der tæller – og de har haltet de sidste år.

Privat er han kommet i modvind efter at have kørt galt, for stærkt, med promille, uden kørekort og indregistrering. Og dertil kommer naturligvis beskyldninger om vold, meningsløs hærværk mod et fitnesscenter og en angivelig trussel om at ”kneppe en taxachauffør.”

Selv tager fodboldspilleren kritikken og beskyldningerne meget køligt. Big-Bendtner har efter eget udsagn kun gjort én eneste ting forkert i forhold til sit lidt blakkede image i den danske befolkning. Og det var, da han kørte spritkørsel i København i 2013.

Den store angriber regner dermed ikke en hel række episoder med, som de fleste mennesker nok ville tage med som fejlskud. Blandt andet da han kørte galt med 160 km/t i sin Aston Martin, eller da han smed bukserne foran en engelsk natklub.

- Det eneste billede, I laver af mig, handler om fest. At jeg er fuldstændig ligeglad med fodbold, og det er så forkert en udgave af virkeligheden, som det overhovedet kan være, fortalte Nicklas Bendtner til Jyllands-Posten.

Festabe-rygtet har da også fået flere klubber til at konfrontere Bendtner med de verserende historier om angriberen, og rygterne kan i sidste ende have haft konsekvenser for Bendtners fremtidige karriere, forklarede han.

- Jeg har eksempelvis snakket med klubber, der siger, at de har hørt den, den og den historie om mig. Så må jeg fortælle dem, at ingen af dem passer. Af alt det, jeg bliver sat i forbindelse med, har jeg kun gjort én ting forkert. Det var det i København. Alligevel er jeg stille og roligt blevet gjort til, at folk tror, at jeg er psykopat, sagde han til Jyllands Posten.

Blufærdig er han i hvert fald ikke. Da angriberen scorede sit andet mål i EM-kampen mod Portugal, valgte angriberen nemlig at blotte et par grøn/hvide trusser med logoet fra det engelske bookmaker-firma Paddy Power.

Og den slags skjult reklame må man, ifølge UEFA's regler, ikke gøre brug af.

De idømte Bendtner en bøde på omkring 750.000 kroner, samt karantæne i det danske landsholds første VM-kvalifikationskamp imod Tjekkiet. Bendtner kunne dog til dels ånde lettet op – i hvert fald økonomisk, da Paddy Power betalte bøden.

Man skal heller ikke glemme, at selvom Nicklas Bendtner af og til dummer sig – så har han i sidste ende hjertet på det rette sted.

Bendtner er nemlig ambassadør for Børnecancerfonden, hvilket han i 2010 markerede ved at sætte røde gummiarmbånd til salg, hvorfra overskuddet gik til foreningen. Flere landsholdsspillere bar også armbåndet med budskabet "Believe it" under VM-slutrunden i 2010

Og når det går skidt for ”Lord Bendtner” på banen, så er det godt, at han altid har haft taget på det modsatte køn uden for banen. For lækre kvinder er der nok af i Bendtners verden!

Nicklas har festet en del sammen med den 36-årige reality-kendis, Susan K., som han også har haft mere intim kontakt med. Senest bakkede Susan K. offentligt op om Nicklas Bendtner i forbindelse med en uheldig bytur i Newcastle, da han spillede i England.

I en periode dannede han par med TV-baronessen Caroline Fleming, som han endda som ganske ung fik en sønnen Nicholas med.

Kort efter fødslen af sønnen brød han med Caroline Fleming, og kastede sig i stedet over Robinson-baben Ditte Hapel, som han havde en kortvarig, men hed romance med. Senere fortalte Ditte Hapel, at hun følte sig udnyttet af forholdet.

Rygterne gik også om en romantisk alliance mellem Bendtner og Caroline Wozniacki, da de i sommeren 2011 spiste sammen på bøfrestauranten MASH, og Bendtner senere var til Wimbledon for at overvære Wozniackis deltagelse i den fornemme turnering – rygter, der dog aldrig er blevet bekræftet.

Rygterne om Wozniacki og Bendtner blev dog skiftet ud med en anden blondine, nemlig skuespillerinden Julie Zangenberg, som Bendtner begyndte at danne par med i 2011 – og har gjort det lige siden.

Forholdet til Julie Zangenberg har været et turbulent et af slagsen, og der er ingen tvivl om, at de to er et hot kendispar – der hænger sammen i tykt og tyndt.

Den blonde sexbombe af en skuespillerinde har flere gange været ude og forsvare sin mand i pressen eller på de sociale medier, ligesom hun trofast troppede op i retten ved Bendtners side, da han blev idømt en bøde på 840.000 kr. for spirituskørsel i 2013.

Samtidig er hun gladelig flyttet med rundt i Europa de gange, Bendtner har fundet en ny klub at spille for. Senest er hun flyttet til Tyskland, hvor han spiller for Wolfsburg, hvilket betyder, at hun pendler frem og tilbage mellem København. Men tiden i Wolfsburg kan også være ved at rinde ud.

Nicklas Bendtner havde meldt afbud til et vigtigt fanarrangement i maj 2015 på grund af sygdom, og det skulle have bragt Wolfsburg-ledelsens sind i kog, ifølge B.T.

Men hvis der skulle være nogen som helst tvivl, om Nicklas Bendtner rent faktisk havde været syg, kom Julie Zangenberg ham endnu engang til undsætning.

På sin Instagram-profil havde hun postet et billede af Bendtner, der sad og var svedig på en kondicykel. Billedet var ledsaget af en tekst, hvor Zangenberg svarede igen mod medier og andre, der satte spørgsmålstegn ved årsagen bag Bendtners afbud til fanarrangementet i Tyskland.

- Normalt går jeg ikke ind i de ’sager', nogle medier nyder at køre op. Vil bare sige, at det her har været mit (og flere andres) syn de sidste dage. En mand der på trods af influenza og andet bare prøver at komme ovenpå og videre, skrev Julie Zangenberg om sin kæreste i maj 2015.


Tidslinje:

Sponsoreret indhold