Forældre fundet skudt og dræbt: 13-årig datter frygtes kidnappet

Politiet frygter, at 13-årige Jayme Closs er blevet kidnappet, efter at begge hendes forældre er fundet skudt og dræbt i familiens hjem.

Politiet frygter, at 13-årige Jayme Closs er blevet kidnappet, efter at begge hendes forældre er fundet skudt og dræbt i familiens hjem.

Foto: Privat

Alarmcentralen i Barron, Wisconsin modtog natten til mandag et uhyggeligt alarmopkald.

Ingen i røret sagde noget, kun en svag stemme kunne høres i baggrunden.

Politiet blev så mistænksomme over alarmopkaldet, at man sendte en patrulje til huset.

Indenfor blev betjentene mødt af et drabeligt syn.

Husets to beboere – et ægtepar ved navn Denise, 46, og James Closs, 56, – lå døde i huset. Skudt og dræbt på koldblodig vis.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politiet frygter, at Jayme er kidnappet. Foto: Privat

Mere gruopvækkende blev det, da politiet opdagede, at familiens 13-årige datter nu er forsvundet.

Politiet frygter, at 13-årige Jayme Closs er blevet kidnappet, og politiet i Barron, Wisconsin beder nu alle, der har viden i sagen, om at træde frem.

Det skriver det amerikanske medie Fox 9.

Alarmcentralen modtog det stille alarmopkald kort før klokken 01 natten til mandag.

Da ingen sagde noget, valgte politiet at sende en patrulje til familiens hjem, der ligger ved Highway 8 lidt uden for Barron, for at undersøge sagen.

Artiklen fortsætter under billedet...

Politiet ved ikke, om det var Jayme, der foretog det mystiske alarmopkald. Foto: Privat

Her fandt de Denise og James Closs døde i huset. De var blevet skudt og dræbt. Der var ingen spor af familiens 13-årige datter, der er en ivrig danser.

Politiet udtalte mandag eftermiddag på et pressemøde, at man ikke betragter datteren som gerningsmanden. I stedet arbejder man ud fra en teori om, at hun er blevet bortført.

Politiet beder derfor alle, der har informationer i sagen, om at træde frem.

Politiet har endnu ikke oprettet en såkaldt Amber Alert, der er et overvågnings- og eftersøgningssystem, der oftest bruges i kidnapningssager.

Ved en Amber Alert vil medier så som radio- og TV-stationer afbryde deres udsendelse for at bringe en meddelelse om, at en person frygtes kidnappet.

Amber er en forkortelse for ”America's Missing: Broadcast Emergency Response”, men er oprindeligt opkaldt efter Amber Hagerman, en 9-årig pige, der blev bortført og myrdet i Arlington, Texas, tilbage i 1996.

 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close