Kendte8. november 2017

Kidnappet under løbetur – nu dukker mystisk video op

I november sidste år blev en amerikansk mor fundet forslået i en vejkant efter at have været holdt kidnappet i omkring tre uger. Nu er der dog dukket en video op, der viser den amerikanske mor løbe frit omkring ved en kirke få timer før, at hun blev fundet i vejkanten. Se videoen lige her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sherri_front.jpg

I november sidste år forsvandt en lyshåret kvinde under en løbetur nær sit hjem i Redding i Californien – og der skulle gå omkring tre uger, før at hun blev fundet – stærkt forslået og forbrændt i vejkanten.

Den lyshårede kvinde – 35-årige Sherri Papini – hævdede, at hun havde været holdt fanget af to spansklignende kvinder, og at hun var blevet smidt i vejkanten af sine kidnappere.

Sherri havde både svære brandmærker, en brækket næse og mærker fra dér, hvor kæder om hendes krop havde siddet.

De formodede gerningsmænd er stadig på fri fod, og nu har det amerikanske politi i Shasta County valgt at offentliggøre en video, der viser Sherri på dagen, hvor hun blev fundet i vejkanten.

I videoen, der er optaget af et kamera ved en kirke, kan man se den unge mor komme løbende frem og tilbage omkring klokken 04:15 om morgenen den 24. november 2016 – altså kort før at hun blev fundet stærkt forslået og med kæder om kroppen i vejkanten.

Videoen kan måske få flere vidner til at stå frem i den mystiske kidnapningssag. Politiet står nemlig stadig på bar bund – her over et år senere.

Videoen til denne artikel er efterfølgende fjernet fra YouTube

De efterlyser stadig de to spanskudseende kvinder, som ifølge Sherri stod bag hendes kidnapning. Der er dog ikke fundet DNA fra kvinder på Sherris krop – efterforskerne har i stedet fundet DNA fra en fremmed mand.

Det er kommet frem, at Sherri havde skrevet med en fremmed mand fra Detroit, Michigan i dagene op til sin forsvinden, og det fik i begyndelsen efterforskerne til at tro, at den fremmede mand kunne være involveret i hendes kidnapning.

Politiet har dog sidenhen fundet, identificeret og afhørt manden, og han er nu ikke længere mistænkt i sagen.

I stedet fokuserer politiet på de to kvinder, som Sherri har givet en beskrivelse af.

I sidste måned offentliggjorde politiet også ægtemanden Keiths paniske alarmopkald. Han ringede 112, fordi han blev bekymret, da Sherri pludselig ikke svarede på hans SMS’er – og efter han fandt ud af, at Sherri ikke havde hentet parrets to børn i daginstitutionen.

- Jeg er ved at flippe ret meget ud og tænker, at nogen må have taget hende, fortalte en panisk Keith i alarmopkaldet.

Få dage efter hun blev fundet, stod Sherris ægtemand Keith frem i et nationalt medie og fortalte om det hjerteskærende øjeblik, hvor han blev genforenet med sin hustru på hospitalet.

- Det første jeg så var min kone i en hospitalsseng, hendes ansigt var dækket af skrammer, som var både gule og blå efter de mange tæv, fortalte Keith i en udtalelse, som blev sendt til det amerikanske medie ”Good Morning America”.

Sherri havde foruden svære brandmærker også en brækket næse og mærker fra dér, hvor kæderne havde siddet.

- Hendes nu udmagrede krop vejede 39 kilo og var dækket af mangefarvede mærker, svære brandmærker, røde udslæt og mærker efter kæder. Hendes kendetegnende lange blonde hår var blevet klippet af, tilføjede den stærkt berørte ægtemand i udtalelsen.

I udtalelsen afslørede han også detaljer om frigivelsen af sin kone:

- Hun blev smidt ud fra en bil med en kæde rundt om sin talje, der var forbundet til hendes håndled og med en sæk overhovedet.

- Det var den samme sæk, som hun brugte til at vifte med, da hun havde fået sin ene arm fri og kunne vifte til en forbipasserende.

Keith kunne også fortælle, at hans kone havde ”lidt enormt både fysisk og mentalt” under sin tilfangetagelse – og det er da også først mange måneder senere, at Sherri har været i stand til at give et signalement af kidnapperne.

Sherri blev meldt savnet 2. november 2016, da hun ikke mødte op i daginstitutionen for at hente sine to børn – og kort efter at hendes mand havde foretaget et panisk opkald til alarmcentralen. Han var blevet bekymret, da Sherri ikke havde givet lyd fra sig og da han ikke kunne få kontakt til hende.

Hun forsvandt under en løbetur tæt på parrets hjem i Redding, Californien.

Keith sporede sin kones mobiltelefon og fandt den smidt i vejkanten. I høretelefonerne, der også lå ved telefonen, var der en tot hår, som formentlig var blevet rev ud af Sherri, da hun blev kidnappet.

Kort efter blev en menneskejagt indledt af det lokale politi.

Politiet havde i den indledende efterforskning Keith i søgelyset, men han blev udelukket som mistænkt 10. november 2016, da han bestod en løgnedetektortest. Derefter blev den fremmede mand, som Sherri havde skrevet med i dagene op til hendes forsvinden, mistænkt og afhørt – men altså senere renset for al mistanke.

Politiet og FBI har det seneste år fået over 600 henvendelser i sagen, men der er stadig ikke kommet et gennembrud i sagen.

Politi og FBI har udlovet en dusør på $10.000.

Du kan se billeder fra sagen i galleriet herunder:

Sherri Papini

null

Sponsoreret indhold