Beskyldt for at være skyld i hans død: Nu svarer Aviciis kæreste igen

Foto: All Over Press

Midt i sorgen over at have mistet sin elskede må Aviciis kæreste nu også forholde sig til hadefulde beskeder, hvor hun indirekte bliver beskyldt for at være skyld i den svenske dj’s alt for tidlige død.

Tereza Kačerová har flere gange modtaget hadske og fordømmende beskeder på blandt andet sin Instagram-profil – beskeder hvor folk skriver, at hun indirekte er skyld i, at Avicii i slutningen af april valgte at tage sit eget liv under en ferie i Muscat, Oman.

I de hadefulde beskeder og kommentarer skriver nogle, at Avicii simpelthen valgte at tage sit eget liv som følge af Tereza Kačerová. Andre skriver, hun nu udnytter hans død for selv at få opmærksomhed.

Det har nu fået Tereza Kačerová – som først stod frem som Aviciis kæreste efter hans død – til at skrive et langt svar, som hun har offentliggjort på sin Instagram-profil.

Det skriver The Sun.

- Det er den værste tid i mit liv. Jeg drukner i altoverskyggende sorg. Angsten sætter ind omkring to timer før, at jeg åbner mine øjne. Jeg kan ikke tælle e af gange, jeg har drukket en øl, før jeg børstede tænder, og jeg har måttet forklare Luka (Tereza Kačerovás søn, red.) igen og igen, at Tim kan se os fra himlen, men at vi aldrig kommer til at se Tim igen, skriver hun ifølge mediet og tilføjer:

- Alligevel er I kun i stand til negativitet. Søde små kommentarer som 'Tim besluttede sig for at tage sit liv, fordi han var træt af dig' går længere end at krydse alle grænser, og I burde skamme jer selv for at være så onde personer. Voldsomme ord fra anonyme konti. Tror I, det på NOGEN måde er okay at forsøge at få mig til at have det værre, end jeg har det i forvejen? Og I gør det i Tims navn? Er I så fuldstændig vanvittige at tro, at Tim ville synes om det?, lyder det fra den sorgramte kæreste.

Efterfølgende har hun dog valgt at fjerne de mest stødende ord i sit opslag.

Den lange besked er ikke den første, som Tereza Kačerová har skrevet i kølvandet på Aviciis død.

Après-ski. Sports bra: @lululemon

Et opslag delt af Tereza Kačerová (@terezakacerova) den

I et langt brev på Instagram fortalte hun blot en uge efter Aviciis død om deres forhold, om sin store sorg og alle de ting, de stadig havde til gode sammen, men nu aldrig får fuldført.

- Jeg har brugt de seneste dage på at vågne op for at nogen skal fortælle mig, at det her bare er en syg joke - en frygtelig misforståelse. Jeg tror, det er ved at gå op for mig nu, at jeg aldrig får dig at se igen.

The brightest stars burn out the fastest.

Et opslag delt af Tereza Kačerová (@terezakacerova) den

- Det eneste, som var smukkere end dine hænder, var din sjæl. Mit hjerte gør så ondt, fordi jeg aldrig kommer til at kunne røre dig igen, aldrig høre din latter og aldrig kommer til at se dine hænder flettet sammen med mine som det første, når jeg slår øjnene op. Jeg kommer aldrig til at kysse din smukke mund igen, skrev Tereza Kačerová.

Det nyeste indlæg fra kæresten kommer kort tid efter, at det kom frem, at Aviciis familie var særdeles bekymret for ham i dagene op til hans alt for tidlige død 20. april.

Avicii kæmpede hårdt for at klare presset. Til sidst kunne han ikke mere. Foto: All Over

De havde talt i telefon med ham, og her blev familien så bekymret, at broderen valgte at flyve mod hovedstaden i Oman, Muscat, for at bringe den 28-årige hjem til Sverige.

Men desværre kom broderen ”få timer for sent”. Tim "Avicii" Bergling var død - da broderen ankom til hotelværelset i Muscat – angiveligt som følge af selvmord.

- Aviciis familie talte i telefon med ham tidligere på ugen og blev meget bekymret for hans mentale tilstand. Hans bror fløj til Oman for at hente ham hjem, men han ankom blot et par timer for sent, fortalte en unavngiven kilde tidligere på måneden til People.

Avicii blev fundet død på sit hotelværelse, blot 28 år.

Politiet har ikke ønsket at uddybe, hvad der ligger bag svenskerens død. Hans familie valgte dog selv en uge efter hans død at løfte lidt af sløret for, hvorfor han døde.

Aviciis forældre blev bekymret for hans mentale tilstand, og hans bror valgte derfor at flyve til Oman for at hente ham hjem. Desværre kom broderen blot få timer for sent. Foto: All Over

I et åbent brev, som blev udsendt af familien via Aviciis pressekontakt, Ebba Lindqvist, fortæller familien, at Avicii ”ikke orkede mere”:

Vores elskede Tim var et søgende menneske, en skrøbelig kunstner-sjæl, som altid har tumlet med store eksistentielle spørgsmål. En overpræsterende perfektionist som rejste og arbejdede hårdt i et tempo, som førte til ekstrem voldsom stress.

- Da han sluttede med at turnere, forsøgte han at finde en balance i livet for at have det godt og samtidig kunne gøre det han elskede mest i livet - at lave musik.

- Han kæmpede meget med tanker om meningen med det hele, livet og lykke.

- Nu orkede han ikke længere.

- Han ville have fred.

- Tim var ikke skabt til det maskineri, han havnede i. Han var en tyndhudet fyr, som elskede sine fans, men skyede rampelyset.

- Tim, du vil være elsket og savnet for altid.

- Den du var og din musik kommer til at bære mindet om dig videre.

- Vi elsker dig, skrev familien.

Blot dagen før sin alt for tidlige død nød den svenske stjerne-dj Avicii drinks på en båd i det mellemøstlige land Oman.

Billedet af den 28-årige svenske dj blev taget torsdag den 19. april – altså dagen før hans alt for tidlige død –og viser ham iført hvid t-shirt, gule shorts – og med en drink i hånden.

Dagen efter blev han fundet død på et hotelværelse i Omans hovedstad Muscat

Politiet har ikke ønsket at oplyse andet end at man ikke betragter dødsfaldet som mistænkeligt. Men alt peger altså i retning af, at han valgte at tage sit eget liv. 

Det er også kommet frem, at den 28-årige svensker ad flere omgange kæmpede med alkoholmisbrug, og at misbruget var så omfattende, at han tilbage i 2014 fik betændelse i bugspytkirtlen.

Den alvorlige betændelsestilstand – der kan opstå som følge af massivt alkoholmisbrug – betød, at han samme år fik fjernet både galdeblære og blindtarm.

Avicii med en drink i hånden dagen før sin død. Om der var alkohol i drinken, vides ikke. Foto: Privat

To år senere valgte Avicii at sætte sin tour-liv på pause for netop at fokusere på sit helbred. Han var på det tidspunkt blandt de allerstørste dj's i verden.

Han slog igennem, da han udgav singlen 'Levels' i 2011 og udgav senere hits som "Wake me Up" og "Hey Brother".

Men efter fem år på verdensscenen i et hæsblæsende tempo med flere hundrede optrædender om året lod han sig totalt udbrændt pensionere fra livescenen i 2016 på grund af helbredsproblemer.
 
Han spillede sin sidste koncert den 28. august 2016 på Ibiza.

I dagene op til sin død valgte han flere gange at lade sig fotografere med fans, og på det sidste billede sidder han også omkranset af to personer.

Det er uvist, hvem de to personer på billedet er. Det er også uvist, om der er alkohol i den drink, som Avicii drak.

Avicii blev kendt over hele verden med sange som "Hey Brother" og "Wake me Up". Det var hans svenske venner, der for år tilbage tilskyndede Tim Bergman til at forfølge sine musikdrømme, fordi de kunne høre, at hans musik lød professionelt.

Avicii nåede to gange at blive nomineret til en af verdens mest prestigefulde musikpriser, den amerikanske Grammy.

Den første nominering var for hans samarbejde med David Guetta på sangen "Sunshine" i 2012. Allerede året efter blev han nomineret igen. Denne gang for sangen "Levels".

Aviciis pladeselskab afslørede få dage efter hans død, at Avicii havde et nyt album klar, da han døde. Det er ikke kommet frem, om albummet vil blive udgivet på et senere tidspunkt.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close