Hollywood20. april 2018

28-årige Avicii er død

Avicii, med det borgerlige navn Tim Bergling, er død. Han blev 28 år gammel
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/21.20225427.jpg
 Foto: All Over Press

Musikstjernen Avicii er død. Han blev bare 28 år gammel.

Det skriver Dagens Nyheter.

- Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Tim Bergling, kendt under navnet Avicii, er død. Han befandt sig i Muscat, Oman, da han blev fundet død fredag eftermiddag lokal tid, skriver hans PR-agent Ebba Lindqvist i en pressemeddelelse.

- Familien er knust, og vi beder om hensyn og fred i denne svære tid. Der vil ikke komme flere udtalelser, står der ligeledes i pressemeddelelsen, skriver Dagens Nyheter.

Avicii blev kendt over hele verden som DJ, og han står blandt andet bag sange som "Hey Brother" og "Wake me Up".

To gange nåede han at blive nomineret til en af verdens mest prestigefulde musikpriser, den amerikanske Grammy. Den første nominering var for hans samarbejde med David Guetta på sangen "Sunshine" i 2012. Allerede året efter var han nomineret igen for sangen "Levels".

Sidste gang Avicii gav livstegn fra sig var for bare tre dage siden, da han takkede for sin nominering til årets Billboard Awards.

Artiklen fortsætter efter tweetet

Det sidste offentligt billede af Avicii blev taget tidligere på måneden i Californien.

Det var et billede som stjernen selv lagde på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet

Avicii rejste verden tynd og spillede på nogle af de største klubber der findes. Men i april 2016 annoncerede han, at det var slut med at turnere.

Han spillede sin sidste koncert den 28. august 2016 på Ibiza. Det var helbredsproblemer der gjorde, at Avicii så sig nødsaget til at stoppe med at turnere.

Avicii blev født i Stockholm den 8. september 1989. Han var søn af Klas Bergling og den svenske skuespiller Anki Lidén. Udover begge forældre, så efterlade Tim Bergling sig også en halvbror.

Sponsoreret indhold