Hollywood27. april 2018

Kæresten skriver rørende afskedsbrev til Avicii

Afdøde Avicii nåede slet ikke alt det, han havde aftalt med sin tjekkiske modelkæreste
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/avicii-27042018.jpg
 Foto: All Over Press
Den verdenskendte svenske dj Tim 'Avicii' Bergling døde bare 28 år gammel i sidste uge i Oman. Torsdag skrev hans familie i et åbent brev om dødsårdagen.
Uden at sige det direkte afslørede familien, hvad mange tænkte - at Avicii havde taget sit eget liv - 'han orkede ikke mere, han ville have fred', som familien skrev i brevet. - Vores elskede Tim var et søgende menneske, en skrøbelig kunstner-sjæl, som altid har tumlet med store eksistensielle spørgsmål. En overpræsterende perfektionist som rejste og arbejdede hårdt i et tempo, som førte til ekstrem voldsom stress. - Da han sluttede med at turnere, forsøgte han at finde en balance i livet for at have det godt og samtidig kunne gøre det han elskede mest i livet - at lave musik. - Han kæmpede meget med tanker om meningen med det hele, livet og lykke. - Nu orkede han ikke længere. - Han ville have fred. - Tim var ikke skabt til det maskineri, han havnede i. Han var en tyndhudet fyr, som elskede sine fans, men skyede rampelyset, skrev familien i brevet, som du kan læse i sin fulde længde her.
Nu har også hans tjekkiske modelkæreste Tereza Kačerová skrevet et tårefremkaldende afskedsbrev til verdensstjernen, der brændte ud alt for tidligt - slidt op af flere hundrede koncerter om året og tårnhøje forventninger til sig selv, som lagde et konstant pres på den skrøbelige svenskers sind. I et langt brev på Instagram fortæller Tereza om deres forhold, om sin store sorg og alle de ting, de stadig havde til gode sammen, men nu aldrig får fuldført. - Jeg har brugt de seneste dage på at vågne op for at nogen skal fortælle mig, at det her bare er en syg joke - en frygtelig misforståelse. Jeg tror, det er ved at gå op for mig nu, at jeg aldrig får dig at se igen. - Hver gang jeg på nettet så "RIP" og "Avicii" i den samme sætning eller en slutdato for dit liv, blev jeg chokeret igen og igen. Da jeg så, at din biografi på Wikipedia var ændret fra "er" til "var", græd jeg. Jeg stirrede på det i flere minuter for at prøve at begribe, hvorfor det var, du døde den 20. april 2018. Det gav ingen mening. Du er for ung og vidunderlig, og jeg elsker dig for meget til, at jeg kan forbinde døden med dit navn, skriver Tereza.
- Jeg tog blikket fra det, men hver gang jeg vendte tilbage, stod det der stadig - uvirkeligt og helt forkert. Jeg skal aldrig igen vågne op med dit hoved på mit bryst og Lukas hoved (Terezas lille søn fra et tidligere forhold, red.) på min skulder. I stedet bliver jeg revet ud af min søvn hver morgen og konfronteret med den frygtelige sandhed - opfyldt af angst, mens mit hjerte banker voldsomt. Det er som om, det kører i dobbelt hastighed og prøver at lave hjerteslag for os begge, skriver Tereza. Hun fortæller om sit liv med Avicii - om de ting, de ikke nåede, og hvordan de planlagde en fremtid sammen. - Hver gang jeg tænker på de ting, som vi ikke fik afsluttet, føler jeg fysisk smerte i mit hjerte. Vi fik aldrig afsluttet vores Harry Potter-maraton. Vi havde den sidste del til gode, men nu kommer du aldrig til at se mig bryde sammen, når Snape dør, skriver Tereza.
De havde også planer om at udforske verden sammen. - Du nåede aldrig at vise mig Sverige om sommeren, og jeg nåede aldrig at vise dig 'mit' Sydamerika. Og jeg kommer aldrig til aflevere alt det tøj, jeg 'stjal' fra dig, skriver Tereza Kačerová .
Til sidst kommer hun ind på sin store kærlighed til Tim 'Avicii' Bergling. - Det eneste, som var smukkere end dine hænder, var din sjæl. Mit hjerte gør så ondt, fordi jeg aldrig kommer til at kunne røre dig igen, aldrig høre din latter og aldrig kommer til at se dine hænder flettet sammen med mine som det første, når jeg slår øjnene op. Jeg kommer aldrig til at kysse din smukke mund igen, skriver Tereza Kačerová.
Hun arbejder som skuespiller og model og har postet flere billeder af Avicii på sin Instagram-profil. Blandt andet et fra december sidste år, hvor han pynter juletræ med hendes søn Luka. - Mine mænd, skriver hun til billedet.
I en video klippet sammen af billeder af Avicii er der et skønt billede, hvor han ligger med hendes søn i sengen. - De klareste stjerner brænder hurtigst ud, skriver Tereza til billedet. Du kan se en del af hendes afskedsbrev og billederne af Avicii herunder.

Avicii på 'pension' allerede som 26-årig

Avicii blev verdensberømt, da han udgav singlen 'Levels' i 2011 og har senere blandt andet udgivet hits som "Wake me Up" og "Hey Brother". Men efter fem år på verdensscenen i et hæsblæsende tempo med flere hundrede optrædender om året lod han sig totalt udbrændt pensionere fra livescenen i 2016 på grund af helbredsproblemer.
Han spillede sin sidste koncert den 28. august 2016 på Ibiza. Han kæmpede af flere omgange med alkoholmisbrug, og misbruget var så omfattende, at han tilbage i 2014 fik betændelse i bugspytkirtlen. Den alvorlige betændelsestilstand – der kan opstå som følge af massivt alkoholmisbrug – betød, at han samme år fik fjernet både galdeblære og blindtarm.

Sponsoreret indhold