Hollywood21. april 2018

Politiet om Aviciis død: Vi ved, hvad der skete

Politiet i Oman mistænker ikke, at en forbrydelse er skyld i den blot 28-årige musikers død
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.04128462.jpg
 Foto: All Over

Fredag eftermiddag blev musikeren Avicii fundet død på et hotel i Oman.

DJ'ens pr-ansvarlig Ebba Lindqvist meddelte få timer efter, at Avicii med det borgerlige navn Tim Bergling var død, og at der endnu ikke var fundet en dødsårsag.

- Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Tim Bergling, kendt som kunstneren Avicii, er død. Han blev fundet i Muscat, Oman fredag eftermiddag lokal tid. Familien er knust, og vi beder om at vise hensyn, og at man lader dem være i fred i denne svære tid. Der vil ikke komme flere pressemeddelelser, lød det fra Ebba Lindqvist.

Det er ikke kommet frem. hvad han døde af, men han har selv fortalt åbent om, at han havde alvorlige helbredsproblemer, som også var skyld i, at han for to år siden stoppede som DJ.

Men nu har politiet fundet ud af, hvad der skete med den blot 28-årige verdensstjerne. Det bekræfter en talsmand overfor det svenske medie SVT.

- Vi har alle informationer. Vi ved, hvad der er skete, men vi giver ikke oplysningerne videre til medierne, lyder det.

Politiet siger dog, at de ikke har mistanke om, at der er sket en forbrydelse.

Liget af den 28-årige DJ er ikke blevet fragtet fra Oman til Sverige, men politiet er færdige med deres undersøgelser.

Avicii var kendt for numre som "Wake me up" og "Hey Brother" i hele verden, og nogle af verdens største kunstnere har også sendt en sidste hilsen til ham på sociale medier.

Heriblandt Calvin Harris, der skrev på Twitter: "Forfærdelige nyheder om Avicii, en smuk sjæl, passioneret og ekstremt talentfuld med så meget mere at opnå. Mine tanker går til hans familie. Gud velsigne dig, Tim."

null

Sponsoreret indhold