Hollywood 24. april 2018

Taget dagen før hans død: : Sidste foto viser tynd Avicii med drink i hånden

Torsdag i sidste uge nød den svenske stjerne-dj Avicii drinks og det gode vejr på en båd i Oman. Dagen efter blev han fundet død i en alder af blot 28 år i hovedstaden Muscat. Her kan du se det sidste billede af den afdøde hitmager
(Foto: All Over Press)

Blot dagen før sin alt for tidlige død nød den svenske stjerne-dj Avicii drinks på en båd i det mellemøstlige land Oman.

Det fremgår af det billede, der ifølge det amerikanske medie TMZ er det sidste billede, der er taget af Avicii.

Billedet af den 28-årige svenske dj blev taget torsdag i sidste uge – altså dagen før hans alt for tidlige død –og viser ham iført hvid t-shirt, gule shorts – og med en drink i hånden.

Dagen efter blev han fundet død i Omans hovedstad Muscat i en alder af blot 28 år. Det er endnu uvist, hvad der har taget livet af Avicii, der bar det borgerlige navn Tim Bergling.

Politiet har ikke ønsket at oplyse andet end at man ikke betragter dødsfaldet som mistænkeligt.

Det er dog allerede kendt, at den 28-årige svensker ad flere omgange har kæmpet med alkoholmisbrug, og at misbruget har været så omfattende, at han tilbage i 2014 fik betændelse i bugspytkirtlen.

Den alvorlige betændelsestilstand – der kan opstå som følge af massivt alkoholmisbrug – betød, at han samme år fik fjernet både galdeblære og blindtarm.

Avicii med en drink i hånden dagen før sin død. Om der var alkohol i drinken, vides ikke. Foto: Privat

To år senere valgte Avicii at sætte sin tour-liv på pause for netop at fokusere på sit helbred. I sidste uge var han så på ferie i det mellemøstlige land, og fredag blev han fundet død. I dagene op til sin død valgte han flere gange at lade sig fotografere med fans, og på det sidste billede sidder han også omkranset af to personer.

Det er uvist, hvem de to personer på billedet er. Det er også uvist, om der er alkohol i den drink, som Avicii drak.

Avicii blev kendt over hele verden med sange som "Hey Brother" og "Wake me Up". Det var hans svenske venner, der for år tilbage tilskyndede Tim Bergman til at forfølge sine musikdrømme, fordi de kunne høre, at hans musik lød professionelt.

Avicii nåede to gange at blive nomineret til en af verdens mest prestigefulde musikpriser, den amerikanske Grammy.

Den første nominering var for hans samarbejde med David Guetta på sangen "Sunshine" i 2012. Allerede året efter blev han nomineret igen. Denne gang for sangen "Levels".

Aviciis pladeselskab afslørede få dage efter hans død, at Avicii havde et nyt album klar, da han døde. Det er ikke kommet frem, om albummet vil blive udgivet på et senere tidspunkt.

Efter planen bliver liget af Avicii fløjet hjem til Sverige i løbet af denne uge.

Herunder kan du se galleriet, der viser ét af de SIDSTE billeder af kendte, inden de døde:

Se galleriet: Her er ét af de SIDSTE billeder af kendte, inden de døde

Sponsoreret indhold