Michael Schumacher flytter til ferieparadis

Michael Schumacher og familien slår sig en del af året på den spanske ferieø Mallorca.

Michael Schumacher og familien slår sig en del af året på den spanske ferieø Mallorca.

Foto: All Over Press

 
 
Til december er det fem år siden, at den syvdobbelte verdensmester i Formel 1, Michael Schumacher, næsten mistede livet ved en skiulykke, da han slog hovedet mod et klippestykke ved et styrt på vej ned af en bjergside i de franske alper.
 
 
Hjelmen som Schumacher bar forhindrede ikke, at Michael Schumacher fik voldsomme, livsvarige skader, men den reddede sandsynligvis hans liv.
 
Schumacher pådrog sig en alvorlig hjerneskade ved ulykken. 
 
 
Efter behandling på et hospital i franske Grenoble har han siden da boet i familiens villa i Gland i Schweiz, der angiveligt er blevet indrettet som en eksklusiv privatklinik, hvor læger og fysioterapeuter tilser den tidligere racerkører.
 
Helt siden ulykken og indlæggelsen i Grenoble har familien og folk omkring den svært tilskadekomne Michael Schumacher holdt helt tæt med hans helbredstilstand, og hvorvidt han ligger i en seng som en "grøntsag" eller i en eller anden grad er i stand til at fungere som menneske er reelt uvist for alle andre end de allernærmeste.
 
 
Der eksisterer således ikke offentliggjorte fotografier af Michael Schumacher efter ulykken.
 
Men selv om han muligvis ikke er i stand til at registrere det, sker der nu forandringer i den tidligere verdensmesters liv.
 
 
Hans hustru, 49-årige Corinne, flytter nu Michael Schumacher og resten af familien væk fra villaen i Gland en del af året og ned til den spanske ferieø Mallorca.
 
Her har Corinne Schumacher for 30 millioner euro (223 millioner danske kroner) købt en sand pragtbolig, hvor Michael Schumacher kan plejes i et mildere klima end i Schweiz.
 
Ejendommen, der ligger i byen Andratx, består af en hovedbygning og to mindre bebyggelser. Der er i alt 3.000 kvadratmeters beboelse.
 
Villaen, som familien skal bruge som en meget eksklusiv feriebolig, ligger på en grund på 15.000 kvadratmeter, så den tidligere verdensmesters privatliv og helbredstilstand vil fortsat være en velbevaret hemmelighed.
 
 
Der er helikopterlandeplads på grunden, så familien uset kan lette og lande, hvis de vælger at forlade villaen ad luftvejen.
 
Fra grunden, der ud over bygningerne rummer to swimmingpools, er der en "fabelagtig udsigt over Middelhavet", skriver den schweiziske avis L'Illustre.
 
Hvis Michael Schumachers pleje består af genoptræning, kan han gøre det i det veludstyrede træningslokale, som "sommerhuset" til 223 millioner også rummer.
 
 

Inden for den blå cirkel ligger hovedbygningen med den store pool i baghaven. Oven for hovedbygningen ligger de to mindre bebyggelser, der også har en pool til rådighed.
 
Lige nu foregår der en del byggearbejde på villaen i forhold til at gøre den klar til Michael Schumachers ankomst, men Corinne og børnene Mick på 19 og Gina Maria på 21 har allerede indlogeret sig i villaen.
 
Hvor stor en del af året Schumacher-familien vil bo på Mallorca er uvist, men villaen i Gland holder de fast i. Derfra er der gode direkte flyforbindelser til Mallorca.
 
 
Borgmesteren i Andratx, Katia Rouarch, ser frem til at få den berømte racerkører blandt bysbørnene en del af året.
 
- Vil vil gøre alt for at byde ham velkommen, siger Katia Rouarch til L'Illustre.
 
Avisen skriver samtidig, at det lokale politi er underrettet om, at en berømthed flytter ind.
 

Michael Schumachers hustru Corinne sammen med sønnen Mick. (Foto: All Over Press)
 
 
Avisen beskriver Mallorca som et paradis og et sted der måske kan hjælpe Michael Schumacher yderligere på vej.
 
- Hans hustru er villig til at prøve alt af for sin mands skyld. Hun tror stadig på et mirakel, skriver L'Illustre.
 
Pragtvillaen på Mallorca var tidligere ejet af fodboldklubben Real Madrids præsident, Florentino Perez.
 
Han købte den i 2005 for 25 millioner euro som en gave til sin hustru.
 
Men hustruen nåede kun at nyde den flotte gave, der kaldes "Villa Yasmin", i syv år, inden hun afgik ved døden i 2012, og nu har Real-præsidenten solgt det til Schumacher-familien.
 
Galleri - Michael Schumacher:

Michael Schumacher - billeder af ham gennem årene

 
 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close