Hollywood18. december 2016

Foto af syg "Schumi" taget i smug – sat til salg for 7,5 mill.

Der er angiveligt blevet taget et foto i smug, der viser den tidligere Formel 1-stjerne Michael Schumacher i hans sygeseng i hjemmet i Genevesøen i Schweiz. Billedet er ifølge tysk medie forsøgt solgt til den svimlende sum af 7,5 millioner danske kroner
https://imgix.seoghoer.dk/media/aecc6dd355f2477282638869d8cf0719.jpg
 (Foto: All Over Press)

Den 29. december 2013 tog Formel 1-stjernen Michael Schumachers liv en alvorlig og livsomvæltende drejning. Her styrtede den syvdobbelte verdensmester på ski i Meribel i De Franske Alper, og selv om han bar hjelm, slog han hovedet voldsomt.

Han gennemgik to store operationer i hjernen og tilbragte efterfølgende fem måneder i koma, før at han vendte hjem til hjemmet i Genevesøen i Schweiz, hvor han nu er under behandling døgnet rundt.

Siden den alvorlige ulykke for snart tre år siden har omverdenen intet set eller hørt til Michael Schumacher. Der er aldrig blevet publiceret billeder, der viser, hvordan Michael Schumacher ser ud – eller har det - den dag i dag.

Medierne er dog ellers blevet tilbudt hemmelige billeder af Michael Schumacher, der er blevet taget i smug, mens han opholder sig i hjemmet ved Genevesøen.

Det skriver det tyske medie RTL.

Ifølge mediet har en endnu ukendt person tilbudt forskellige medier billedet mod en betaling på svimlende -en million euro, svarende til omkring 7,5 millioner danske kroner.

Anklagemyndigheden i Offenburg bekræfter over for den tyske TV-station, at man har påbegyndt en undersøgelse af sagen.

På det hemmelige billede, der altså er taget uden familiens tilladelse, kan man ifølge det tyske medie Michael Schumacher, der ligger i sin sygeseng. Ingen af medierne, der har fået tilbudt billedet, har dog ønsket at bringe det.

Michael Schumacher forulykkede 29. december 2013 i De Franke Alper, og selv om der har været stor mediebevågenhed omkring ulykken og hans tilstand, er der stort set ikke blevet meldt noget officielt ud.

Flere medier har gennem årene skrevet artikler vedrørende Formel 1-stjernens tilstand – men alle oplysningerne er stort set kommet fra unavngivne kilder og altså ikke familien selv.

https://imgix.seoghoer.dk/15.18036337.jpg
 (Foto: All Over)

Området, hvor Michael Schumacher forulykkede i december 2013. Foto: All Over

Sidste år i december kom magasinet Brunte blandt andet med en historie om, at Michael Schumacher selv kunne gå. Det fik dengang Formel 1-stjernens manager Sabine Kehm til at komme med en sjælden udmelding omkring Michael Schumacher.

- I lyset af en ny historie i pressen er vi desværre nødt til at tydeliggøre, at udtalelserne om, at Michael kan gå igen, desværre ikke er korrekte.

- Sådanne spekulationer er uansvarlige, og set i lyset af hans alvorlige kvæstelser er privatliv meget vigtigt for Michael.

- Desuden giver sådanne rygter falsk håb til de mange personer, der er involveret, lød Sabine Kehm i forbindelse med historien i det tyske magasin.

Magasinet Brunte citerede ellers en unavngiven kilde ”tæt på” den tidligere sportsstjerne for at sige, at der var mærkbare fremskridt at spore hos den dengang 46-årige Schumi.

- Michael er meget tynd. Men han kan igen gå lidt med hjælp fra en af hans terapeuter.

- Han kan tage enkelte skridt. Og han kan også bevæge én arm lidt, sagde den unavngivne kilder ifølge det tyske magasin.

Se billeder af Michael Schumacher i galleriet herunder:

Michael Schumacher - billeder af ham gennem årene

Michael Schumacher var på skitur i Meribel i de Franske Alper sammen med sin kone Corinna og børnene Mick og Gina Maria, da han forulykkede.

Trods det faktum at den syvdobbelte verdensmester bar hjelm, slog han alligevel hovedet så voldsomt, at han endte i koma.

I dagene efter den voldsomme ulykke gennemgik Michael Schumacher to operationer i hjernen for at stoppe en række blødninger. Siden var der kun sparsomme oplysninger fra folkene omkring Michael Schumacher.

I sommeren 2014 kunne hans manager dog give gode nyheder: Schumi var vågnet op fra sin koma.

- Der er øjeblikke, hvor han er vågen og øjeblikke, hvor han er ved bevidsthed, hvilket gør os glade og giver os stort mod, sagde Sabine Kehm i midten af april 2014.

I efteråret 2014 var Michael Schumacher kommet så langt med sin genoptræning, at han var klar til at blive flyttet fra et højt specialiseret hospital til sit hjem i Gland i det vestlige Schweiz.

Her er der indrettet et rum til sportsstjernen, hvor han døgnet rundt bliver passet af 15 forskellige personer.

- Michael er således klar til at fortsætte sin rehabilitering i sit hjem. I forhold til hvor alvorlige kvæstelser han led, så har der været fremskridt over de seneste måneder og uger. Der er dog stadig en lang og svær vej forude, skrev manageren Sabine Kehm i september 2014 i forbindelse med nyheden.

Dog har flere eksperter – der dog ikke har tilset Michael Schumacher – udtalt, at der næppe vil ske store fremskridt for Formel 1-stjernen.

Så alvorlige kvæstelser – sammenholdt med et halvt år i koma – vil ifølge eksperterne efterlade permanente og gennemgribende skader.

Michael Schumacher fylder 48 år den 3. januar.

Sponsoreret indhold