Hollywood15. november 2014

Schumi fik pris på sygelejet

Tyskeren ikke glemt, selv om han snart har været i koma i et år
Af af
Michael Schumacher blev tildelt en pris torsdag.
Michael Schumacher blev tildelt en pris torsdag.
 Foto: All Over Press45-årige Michael Schumacher er godt nok stadig sengeliggende i sit hjem i Schweiz og så vidt vides ikke ved 100 procent bevidsthed, men det forhindrede ham ikke i at modtage en såkaldt "Bambi", da der torsdag var prisuddeling af den tyske film og TV-stjernepris.

LÆS OGSÅ: Schumi i koma på sin fødselsdag

Den syvdobbelte verdensmester i Formel 1 er ganske vist hverken film- eller TV-stjerne, men præstationerne på alverdens racerbaner kastede alligevel en æres-Bambi af sig til den hårdt prøvede tysker.

LÆS OGSÅ: 254 dage efter ulykke vender Schumacher endelig hjem

Tidligere teamchef hos Ferrari Ross Brawn modtog prisen på vegne af Schumacher og Sebastian Vettel, der voksede op med sin landsmand som sit store idol, holdt en følelsesladet tale for dem gamle mester.

"Schumi" vendte hjem til sin Schweiziske luksusbolig i september, og siden har der både været gode og mindre gode opdateringer fra "team Schumacher".

LÆS OGSÅ: Chok: Schumacher vejer kun 50 kilo

Den franske læge Dr Jean-Francois Payen har fulgt den legendariske kører siden skiuheldet, og han meddeler, at patienten gør fremskridt, er ude af koma men at der stadig er meget lang vej igen.

- Jeg har set fremskridt, men vi bliver nødt til at give ham tid. Vi taler om en tidsramme på mellem et og tre år, så vi må have tålmodighed, siger han til engelske Telegraph.

Sponsoreret indhold