Hollywood17. april 2018

Tristan tilgivet? Khloé Kardashian vil ikke være enlig mor

Khloé Kardashian kan angiveligt ikke forestille sig at blive enlig mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08624128.jpg
 Foto: All Over Press

Artiklen fortsætter under billedet.

Da Khloé Kardashian i går annocerede sin datters navn, viste hun en fælles front med sin kæreste - og skal man tro det britiske ugeblad Closer, så er Tristan Thompson ikke ude i kulden.

- Hendes hoved er rasende, men hendes hjerte elsker ham virkelig som faderen til hendes barn. Hendes primære bekymring går på hendes barns sundhed, fortæller en kilde til Closer.

- Da hun holdt sin lille pige i armene, følte hun så meget kærlighed til datteren og for Tristan, hvilket har gjort hende mere forvirret omkring hans forfærdelige svigt. At se ham knytte et bånd til deres datter har gjort hende trist ved tanken om, at hun nogensinde skulle leve som enlig mor, tilføjer insideren.

Da Khloé Kardashian fandt sammen med Tristan Thompson i sommeren 2016, blev hun beskyldt for at stjæle ham fra hans gravide kæreste Jordan Craig - og nu mener mange, at karma har ramt hende.

Khloés første ægteskab med Lamar Odom kollapsede i 2013, da han angiveligt tog stoffer, drak for meget alkohol og ikke kunne holde sig fra andre kvinder.

- Khloé føler, at hun har været gennem helvede og tilbage igen de sidste mange år, siger Closers kilde.

- Hun troede virkelig, hun havde fundet sin "og de levede lykkeligt til deres dages ende" med Tristan. Hun er så forelsket i tanken om at være mor, men det her er ikke det perfekte billede, som hun havde forestillet sig for sin lille pige, forklarer insideren.

I sidste uge blev Tristan Thompson taget i at være Khloé Kardashian utro adskillige gange, mens hun var gravid med deres barn.

Tilbage i oktober, hvor Khloé var tre måneder henne, hyggede han sig med to kvinder på en natklub i Washington D.C. - episoden blev fanget på video.

Den 7. april, mindre end en uge før Khloé fødte, gik han ind på et hotel i New York City med en kvinde, der er blevet identificeret til at være Lani Blair, og de forlod først hotellet dagen efter.

Få dage efter Khloé havde født, kom det også frem, at 27-årige Tristan Thompson angiveligt også var utro med en Khloé-klon i adskillige måneder.

Kilder tæt på Khloé Kardashian fortæller, at hun allerede har tilgivet sin utro kæreste og baby daddy.

- Khloé føler ikke andet end glæde lige nu. Hun er hovedkulds forelsket i sin lille pige - hun er fyldt op med kærlighed. Alt andet er ligegyldigt, afslører en kilde tæt på Kardashian-familien til People.

Til trods for at Tristan Thompsons utroskab gentagne gange er blevet foreviget for rullende kameraer, så er Khloé angiveligt så "utroligt glad", at hun slet ikke er oprevet over kærestens svigt.

- Hun er så utroligt glad for, at hendes baby er der, at hun er stor og stærk og sund og smuk, så lige nu har Khloé virkelig ikke nogle bekymringer. Hun er ikke engang sur på Tristan lige nu, fortsætter Peoples kilde.

- Hun har stort set allerede tilgivet ham, afslører insideren.

- Hun befinder sig i en bobbel af kærlighed og fred og lykke lige nu, og alt, der er sket med Tristan, handler mindre om "utroskab" og mere om, at det bare var et tilfældigt fuldemandskys, der ikke betød noget, og det var mest bare kys og førte ikke til noget, og det var resultatet af dumme groupies, der prøvede at lægge en fælde for ham, og alle har bare brug for at komme videre, forklarer kilden.

null

Sponsoreret indhold