Khloé Kardashians drøm: True skal giftes med prins George

Khloé Kardashian blev den 12. april mor til datteren True Thompson.

Khloé Kardashian blev den 12. april mor til datteren True Thompson.

Foto: All Over Press, Instagram / khloekardashian

I går sad millioner af royale fans klinet til TV-skærmene for at få alle detaljerne fra Harry og Meghans bryllup, og en af dem var Khloé Kardashian, 33. 

Kardashian-familien er nok det tætteste på royale, som republikanske USA får, men hvis det står til Khloé Kardashian, så bliver hendes datter True, der kom til verden den 12. april, en ægte kongelig en dag. 

- Khloé synes, at Meghan og Harrys kærlighedshistorie er utroligt inspirerende, og hun jokede med, at en dag kunne True blive gift med prins George, selvom hun skal kæmpe om ham med North og Chicago, afslører en kilde til Hollywood Life

Prins George bliver en dag konge af Storbrittanien, men før ham skal både hans farfar prins Charles og far prins William have tjansen. 

- Khloé synes, at det ville være fantastisk, hvis en af Kardashian-pigerne en dag blev dronning, og det ville være den perfekte kombination af britiske og amerikanske royale! Hvis Meghan kan blive medlem af den britiske kongelige familie, så kan Khloé heller ikke se, hvorfor hendes datter ikke kunne blive det, tilføjer insideren. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Prins George, yderst til venstre, var en af de i alt 10 brudepiger og -svende til Harry og Meghans bryllup. Foto: All Over Press

Tidligere på måneden viste Khloé Kardashian sin datter True frem for første gang

Præcis én måned efter hun fødte, viser Khloé Kardashian endelig sin lille guldklump frem.

På Instagram delte den 33-årige realitystjerne således en video, der viste hendes smukke datter True Thompson.

Til videoen, der på under 20 minutter blev set mere end 1,3 millioner gange, havde Khloé Kardashian blot skrevet ”Happy One Month True” efterfulgt af to små hjerter.

Du kan se videoen herunder:

 

Happy One Month True

Et opslag delt af Khloé (@khloekardashian) den

 
Skal man tro det britiske ugeblad Closer, er Tristan Thompson dog ikke helt ude i kulden. 

- Hendes hoved er rasende, men hendes hjerte elsker ham virkelig som faderen til hendes barn. Hendes primære bekymring går på hendes barns sundhed, fortæller en kilde til Closer

- Da hun holdt sin lille pige i armene, følte hun så meget kærlighed til datteren og for Tristan, hvilket har gjort hende mere forvirret omkring hans forfærdelige svigt. At se ham knytte et bånd til deres datter har gjort hende trist ved tanken om, at hun nogensinde skulle leve som enlig mor, tilføjer insideren. 

Da Khloé Kardashian fandt sammen med Tristan Thompson i sommeren 2016, blev hun beskyldt for at stjæle ham fra hans gravide kæreste Jordan Craig - og nu mener mange, at karma har ramt hende. 

Khloés første ægteskab med Lamar Odom kollapsede i 2013, da han angiveligt tog stoffer, drak for meget alkohol og ikke kunne holde sig fra andre kvinder. 

- Khloé føler, at hun har været gennem helvede og tilbage igen de sidste mange år, siger Closers kilde. 

- Hun troede virkelig, hun havde fundet sin "og de levede lykkeligt til deres dages ende" med Tristan. Hun er så forelsket i tanken om at være mor, men det her er ikke det perfekte billede, som hun havde forestillet sig for sin lille pige, forklarer insideren. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close