Hollywood15. april 2018

Sådan gør Khloé Kardashian babyen rejseklar

Den nybagte mor har shoppet for over 24.000 kr., så hendes nyfødte datter er klar til sin første flyrejse
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.25798808.jpg
 Foto: All Over Press

En flyrejse med en lille baby kan give de fleste forældre sved på panden, men Khloé Kardashian, 33, har gjort sit til, at en tur i luften med hendes nyfødte datter skal være så nemt og bekvemt som muligt.

TMZ kan afsløre, at realitystjernen har shoppet for intet mindre end 24.000 kr., så hendes nyfødte datter kan starte sit liv som jetsetter.

Inden hun fødte købte Khloé Kardashian 20 ting, der gør livet som rejsende mor lidt nemmere, blandt andet en klapvogn, en brystpumpe, en bæresele og stofbleer til svimlende 365 kr. for én.

GALLERI: Se Khloé Kardashians mange babyrejseting i galleriet nederst på siden.

Khloé Kardashian har storshoppet i babybutikken Petit Tresor i Beverly Hills, hvor Kardashian/Jenner-klanen foretrækker at shoppe til deres mange babyer.

TMZ påpeger, at da Khloé købte de mange rejseting til babyen, var det fordi, hun forventede at skulle rejse meget mellem Los Angeles og Cleveland, men efter utroskabsskandalen dropper Khloé måske planerne om livet som pendler.

Da utroskabsrygterne tidligere på ugen opstod, ønskede Khloé at komme "fandens hurtigt ud af Cleveland", men på grund af hendes forestående fødsel var hun strandet i byen i Ohio.

Den 33-årige mor havde nemlig revet sit liv i Calabasas, Californien op med rodene og var flyttet til Cleveland i Ohio, hvor hendes kæreste Tristan Thompson, 27, bor og spiller for Cleveland Cavaliers.

- Khloé sendte alle sine ejendele til Cleveland. Hun var fuldt ud flyttet derhen, afslørede en insider til Us Weekly.

- Hun havde planer om at opfostre babyen der på fuld tid og gøre det til sin datters hjem. Nu vil hun bare fandens hurtigt ud af Cleveland, men hun må ikke flyve, forklarede kilden inden Khloés fødsel.

Se Khloés rejsesæt til babyen i galleriet:

Khloé Kardashian rejser med baby

Sponsoreret indhold