Hollywood21. december 2017

Endelig! Khloé Kardashian bekræfter graviditet

Khloé Kardashian bekræfter efter måneders spekulation, at hun skal være mor
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03086963.jpg
 Foto: All Over Press

Efter måneders spekulation bekræfter Khloé Kardashian, 33, endelig selv, hvad fans og medier har vidst, var næsten sikkert: Realitystjernen venter sit første barn med kæresten Tristan Thompson, 26.

Stjernen deler den glade nyhed på sin Instagram-profil.

Denne gave spreder glæde.

Artiklen fortsætter under billedet.

Til et billede, hvor Khloé Kardashian og Tristan Thompson krammer hendes gravide mave, skriver realitystjernen en længere tekst, der bekræfter, at hun skal være mor.

- Min største drøm er gået i opfyldelse! VI skal have en baby, skriver den 33-årige stjerne på sin Instagram-profil.

Khloé Kardashian har tidligere været gift med Lamar Odom, men de blev skilt i 2016. De nåede aldrig at få børn.

- Jeg har ventet og undret mig, men Gud havde hele tiden en plan. Han vidste, hvad Han gjorde. Jeg blev simpelthen nødt til at stole på Ham og være tålmodig, skriver Khloé Kardashian.

Derefter sender hun en stor tak til kæresten Tristan Thompson, der nu skal være far til hendes barn.

- Til tider kan jeg slet ikke tro, at vores kærlighed har skabt liv. Tristan, tak for, at du elsker mig, som du gør! Tak, fordi du behandler mig som en dronning! Tak, fordi du får mig til at føle mig smuk altid! Tristan, mest af alt, tak, fordi du før mig til MOR! Du har gjort denne oplevelse mere magisk, end jeg kunne have forestillet mig! Jeg vil aldrig glemme, hvor vidunderlig du har været mod mig i denne tid! Tak, fordi du gør mig så glad, min elskede, lyder roserne til den vordende fader.

Khloé Kardashian takker også sine mange fans og fortæller, hvorfor hun har ventet så lang tid med at dele nyhederne om sin graviditet.

- Tak til ale for kærligheden og de positive vibrationer! Jeg ved, jeg har været stille med dette, men vi ville nyde dette med vores familie og nære venner så lang tid, som vi kunne holde det privat. Bare at nyde vores første, dyrebare øjeblikke bare os. Tak, fordi I forstår. Jeg er så taknemmelig, spændt, nervøs, ivrig, overglad og bange på én og samme gang! Men det er det bedste mylder af føleleser, som jeg nogensinde har følt i mit liv, afslutter den gravide stjerne.

Khloé bekræfter ikke kønnet på sin baby, men det er tidligere kommet frem, at hun venter en dreng.

Det var i slutningen af september, at det kom frem, at Khloé Kardashian er gravid, men det er altså først nu, hun har bekræftet det.

Søndag mente ivrige fans at vide, at Khloé Kardashian VAR gravid, da de spottede en lille detalje i hendes solbrilleglas.

Khloé Kardashian postede en video på sin Instagram Story, hvor hun reklamerede for sin solbrillelinje DIFF Eyewear. Derfor havde hun selvfølgelig et par solbriller på, og i solbrillernes glas blev rummet, hun befandt sig i reflekteret ud til hendes 70 mio. følgere på Instagram.

I solbrillernes reflektion ser man, hvad der ligner et soveværelse, og ved siden af sengen ligger der på gulvet en lang, pølseformet pude. For de inviede vil puden kunne genkendes som en graviditetspude, som gravide kvinder sover med for at aflaste kroppen, der kan væres svær at vende og dreje i sengen, når man sover.

Artiklen fortsætter under billedet.

https://imgix.seoghoer.dk/khloe-kardashian-pude-mindre.jpg
 Foto: Instagram

I solbrillernes spejlblanke overflade kan man ane en graviditetspude. Foto: Instagram Story / khloekardashian

Herhjemme er danske Fossflakes blandt andet producent af graviditetspuder.

Artiklen fortsætter under billedet.

Khloé Kardashians halvlillesøster Kylie Jenner, 20, er også gravid, men hun har endnu ikke bekræftet sin graviditet.

Tidligere er det kommet frem, at de to vordende mødre har en række vilde krav til, når de skal føde.

Realitysøstrene Khloé Kardashian, 33, og Kylie Jenner, 20, er vant til at leve i sus og dus, og det afspejler sig også, når det kommer til at føde.

De to halvsøstre er begge gravide - Khloé Kardashian angiveligt med en dreng, mens Kylie Jenner efter sigende venter en pige - og er sat til at føde i det nye år, og ifølge ugebladet OK! Magazine stiller de to realitystjerner skyhøje krav til, hvordan deres fødestuer skal udstyres og indrettes.

- De driver allerede personalet på L.A.'s Cedars-Sinai Hospital til vanvid, siger en kilde til OK! Magazine ifølge Life & Style.

Ifølge OK! Magazines kilde har Kylie Jenner krævet et stort snackskab, mens Khloé Kardashian vil have et ubrugt badekar på sin fødestue i tilfælde af, at hun beslutter sig for at føde i vand.

De to realitystjerner lader sig heller ikke nøje med det sengetøj, som hospitalet har som standard, så de har angiveligt krævet lagner med trådantal på 1000 - og så SKAL det være gråt.

Også sikkerheden ligger Kylie Jenner på sinde.

- Kylie er paranoid hvad angår privatliv, så hun vil leje hele etagen. Hun kræver også, at personalet afleverer deres telefoner, så der ikke er nogen, der får et billede af hende, lyder det fra OK! Magazines kilde.

Og når det kommer til deres udseende, er der heller ikke noget, der bliver overladt til tilfældighederne: Begge stjerner ønsker nemlig at få deres "glam squad" med på hospitalet, så de kan få ordnet hår og makeup på fødestuen.

- De opfører sig som om, det er et hotel og ikke et hospital, konkluderer OK! Magazines kilde.

Sponsoreret indhold