Hollywood4. december 2017

Gravide divaer: Her er Khloé og Kylies krav til fødslen

Khloé Kardashian og Kylie Jenner har angiveligt nogle vanvittige krav til, hvordan deres fødestuer skal indrettes
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/30.3138373_0.jpg
 Foto: All Over Press

Realitysøstrene Khloé Kardashian, 33, og Kylie Jenner, 20, er vant til at leve i sus og dus, og det afspejler sig også, når det kommer til at føde.

De to halvsøstre er begge gravide - Khloé Kardashian angiveligt med en dreng, mens Kylie Jenner efter sigende venter en pige - og er sat til at føde i det nye år, og ifølge ugebladet OK! Magazine stiller de to realitystjerner skyhøje krav til, hvordan deres fødestuer skal udstyres og indrettes.

- De driver allerede personalet på L.A.'s Cedars-Sinai Hospital til vanvid, siger en kilde til OK! Magazine ifølge Life & Style.

Ifølge OK! Magazines kilde har Kylie Jenner krævet et stort snackskab, mens Khloé Kardashian vil have et ubrugt badekar på sin fødestue i tilfælde af, at hun beslutter sig for at føde i vand.

De to realitystjerner lader sig heller ikke nøje med det sengetøj, som hospitalet har som standard, så de har angiveligt krævet lagner med trådantal på 1000 - og så SKAL det være gråt.

Også sikkerheden ligger Kylie Jenner på sinde.

- Kylie er paranoid hvad angår privatliv, så hun vil leje hele etagen. Hun kræver også, at personalet afleverer deres telefoner, så der ikke er nogen, der får et billede af hende, lyder det fra OK! Magazines kilde.

Og når det kommer til deres udseende, er der heller ikke noget, der bliver overladt til tilfældighederne: Begge stjerner ønsker nemlig at få deres "glam squad" med på hospitalet, så de kan få ordnet hår og makeup på fødestuen.

- De opfører sig som om, det er et hotel og ikke et hospital, konkluderer OK! Magazines kilde.

Kylie Jenner har endnu ikke bekræftet sin graviditet, men magasinet People kunne i slutningen af september afsløre, at hun ventede en datter med kæresten Travis Scott.

Det unge par har kun været sammen siden april, så det er gået stærkt, siden Kylie droppede rapperen Tyga og begyndte at date Travis. Flere kilder siger til People, at folk i Kylies nærmeste omgangskreds er overraskede over beskeden om den kommende familieforøgelse. – Kylie gjorde det blandt andet forbi med Tyga, fordi hun følte sig for ung til at indlede et alvorligt forhold. Nu skal hun så have et barn med en fyr, hun kun lige er begyndt at date, siger en kilde. - Mange omkring hende er virkelig overraskede. Det er gået så hurtigt. Men samtidig er det klart, at Kylies forhold til Travis er helt unikt. Hun er så forelsket i ham, og hun er så lykkelig, siger en anden kilde.
Kun et par dage efter nyheden om Kylie Jenners graviditet kom frem, breakede nyheden om, at Khloé Kardashian og kæresten Tristan Thompson også skulle være forældre. Ligesom Kylie Jenner har Khloé Kardashian selv dog ikke bekræftet nyheden. Flere kilder fortalte dengang til det amerikanske medie People, at 33-årige Khloé Kardashian også skulle være mor.

Kardashian-søsteren venter således sit første barn sammen med sin NBA-kæreste, 26-årige Tristan Thompson, som hun har datet siden 2016.

- Ja, Khloé og Tristan venter sig, og de er meget begejstrede, fortæller en kilde til det amerikanske medie People.

- Det er ikke noget, som de har hastet med at fortælle hele verden, og det er først inden for de sidste par uger, at de har følt behov for at fortælle det til deres allernærmeste, fortæller kilden videre.

Tristan Thompson har i forvejen sønnen Prince Oliver, som han fik med sin ekskæreste Jordan Craig i december 2016.

Se 10 år med Kardashian/Jenner-familien i galleriet:

10 år med Kardashian-familien

Sponsoreret indhold