Hollywood26. oktober 2017

Medie: Khloé Kardashian skal have en dreng

Khloé Kardashian og kæresten Tristan Thompson skal angiveligt have en søn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/26.03086963.jpg
 Foto: All Over Press

I slutningen af september kom det frem, at Khloé Kardashian er gravid, og nu kan et amerikansk medie så afsløre, om den yngste Kardashian-søster venter sig en søn eller datter.

Flere kilder bekræfter over for Us Weekly, at Khloé Kardashian, 33, og kæresten Tristan Thompson, 26, skal være forældre til en dreng.

Ifølge Us Weeklys kilder var Khloé den 9. oktober til scanning på Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, da hun er 20 uger henne - dvs. halvvejs gennem sin graviditet. Her havde hun også mulighed for at få kønnet at vide, og det er altså en dreng.

Khloé Kardashian og Tristan Thompson, der er professionel basketballspiller, har datet siden november 2016, og han har en søn, Prince Thompson på ni måneder, fra et tidligere forhold.

Parret har ikke officielt meldt ud, at de venter sig, men Khloé Kardashians mor Kris Jenner talte den anden dag over sig og sagde, at hun var "ekstatisk lykkelig" på vegne af sin datter.

- Når dine babyer får babyer, så er det magisk, fortalte hun til Entertainment Daily.

- Det er det bedste. Børn bringer så stor glæde, og det er det hele værd, tilføjede hun.

Selvom det ikke er endeligt bekræftet fra dem selv, kom nyheden om Khloés graviditet frem i slutningen af september.

- Ja, Khloé og Tristan venter sig, og de er meget begejstrede, fortalte en kilde til det amerikanske medie People.

- Det er ikke noget, som de har hastet med at fortælle hele verden, og det er først inden for de sidste par uger, at de har følt behov for at fortælle det til deres allernærmeste, fortæller kilden videre.

Tilbage i juni kom det frem, at Kim Kardashian og Kanye West venter deres tredje barn, som kommer til verden til januar med hjælp fra en rugemor.

Kim Kardashian og Kanye West har længe fortalt, at de ønskede endnu et barn, men efter komplikationer i forbindelse med Kim Kardashians to første graviditeter har lægerne frarådet hende at få flere børn selv. Derfor har kendisparret altså søgt hjælp hos en rugemor.

I september blev det bekræftet, at også det yngste medlem af Kardashian-klanen, Kylie Jenner, er gravid. Den 20-årige realitystjerne og iværksætter venter sit første barn sammen med sin 25-årige kæreste, Travis Scott.

Parret har været sammen siden april, så graviditeten er altså gået en smule hurtigt.

Og så kom den tredje søster i Kardashian-klanen så også på banen med en graviditet.

- Det her er noget, som Khloé har ønsket i årevis, men kun hvis det var det rette: Hun ønskede ikke et barn, hvis det ikke var i det rigtige parforhold. Det var aldrig sket bevidst med Lamar, og det var aldrig noget, hun overvejede sammen med James eller French eller nogen anden, hun har set. Dette er sådan et smukt øjeblik for hende: ikke nok med at hun bliver mor, så kommer hun også til at opfostre et barn sammen med en mand, som hun inderligt elsker, udtaler kilden ifølge People.

Du kan se billeder af Khloé Kardasgian og Tristan Thompson i galleriet herunder:

Khloé Kardashian og Tristan Thompson (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold