Hollywood13. december 2017

Khloé sender sød kærlighedserklæring til kæresten

Khloé Kardashians liv blev ændret, da hun mødte Tristan Thompson
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/udklip_117.jpg
 Instagram/Khloé Kardashian

Det er efterhånden halvandet år siden, at Khlóe Kardashian og Tristan Thompson mødte hinanden for første gang.

Siden er parret kommet langt. De er blandt andet flyttet sammen i Cleveland, ligesom de også venter deres første barn sammen.

Nu deler Khloé så en sød kærlighedserklæring til Tristan på Instagram.

- Den dag jeg mødte dig, ændrede mit liv sig. Tak min elskede, skriver Khloé til et sødt billede af hende og Tristan sammen.

Artiklen fortsætter efter billedet

I går delte Khloé også på sin app, hvordan det har været at flytte sammen med Tristan i Cleveland.

- At flytte sammen med din kæreste i hans hjem er et stort skridt i et forhold. Heldigvis har Tristan og jeg meget ens holdninger til indretning, så det var let at forene. Men vi har indrettet et par rum sammen, og det var virkelig sjovt, fortæller Khloé.

Allerede i starten af 2017 fortalte Khloé hvor glad hun var for sit nye liv.

- Her et par dage inde i 2017, føler jeg mig helt klar, og jeg er mere lykkelig, end jeg har været i mange år, skrev Khloé i en slags nytårstale på sit website, khloéwithak.com.

Khloé og Tristan venter barn sammen

Khloé Kardashian venter sit første barn til næste år, men det er bestemt ikke, fordi hun nyder graviditeten.

Faktisk så hader hun at være gravid. Det kom frem tilbage i november.

En kilde fortalte til Radar Online, at Khloé døjer med kvalme og opkast, og det er det, der gør, at hun ikke synes, at det er særligt sjovt at være gravid.

- Morgenkvalmen har virkelig taget det sjove ud af graviditeten, fortalte kilden til Radar Online.

Khloé har blandt andet set sig nødsaget til at have brækposer med alle steder, så hun har dem ved hånden. Og det er ikke et spørgsmål om, om hun får brug for dem, det er nærmere et spørgsmål om, hvornår hun får brug for dem, fortæller kilden.

Det er tidligere kommet frem, at Khloé og kæresten Tristan Thompson venter sig en lille dreng, men indtil videre har de faktisk ikke bekræftet, at de venter barn sammen.

Årsagen til, at graviditeten endnu ikke er bekræftet, kan være den samme, som den årsag der er til, at Kylies graviditet ikke er bekræftet endnu. Kris Jenner regner nemlig med at kunne tjene mange penge på afsløringen om, at der er familieforøgelser på vej i Kardashian-klanen.

Sponsoreret indhold