Hollywood27. september 2017

Babyboom! Nu er Khloé Kardashian OGSÅ gravid

Der er babyboom hos reality-familien Kardashian. Først kom det frem, at Kim Kardashian skal være mor, så kom det frem, at Kylie Jenner er gravid… og nu er det så kommet frem, at Khloé Kardashian OGSÅ er gravid. Den 33-årige stjerne venter sit første barn sammen med sin NBA-kæreste, som hun har datet siden 2016
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/7.08190671.jpg
 (Foto: All Over)

Der er i sandhed babyboom hos den amerikanske reality-familie Kardashian.

I juli kom det frem, at Kim Kardashian og ægtemanden Kanye West ventede deres tredje barn.

I denne uge blev det bekræftet, at Kylie Jenner venter en lille pige sammen med sin kæreste Travis Scott.

Og nu melder en tredje Kardashian-søster sig på banen som gravid.

Flere kilder fortæller til det amerikanske medie People, at 33-årige Khloé Kardashian også skal være mor.

Kardashian-søsteren venter således sit første barn sammen med sin NBA-kæreste, 26-årige Tristan Thompson, som hun har datet siden 2016.

- Ja, Khloé og Tristan venter sig, og de er meget begejstrede, fortæller en kilde til det amerikanske medie People.

- Det er ikke noget, som de har hastet med at fortælle hele verden, og det er først inden for de sidste par uger, at de har følt behov for at fortælle det til deres allernærmeste, fortæller kilden videre.

Tristan Thompson har i forvejen sønnen Prince Oliver, som han fik med sin ekskæreste Jordan Craig i december 2016.

Tilbage i juni kom det frem, at Kim Kardashian og Kanye West venter deres tredje barn, som kommer til verden til januar med hjælp fra en rugemor.

Kim Kardashian og Kanye West har længe fortalt, at de ønskede endnu et barn, men efter komplikationer i forbindelse med Kim Kardashians to første graviditeter har lægerne frarådet hende at få flere børn selv. Derfor har kendisparret altså søgt hjælp hos en rugemor.

I denne uge blev det bekræftet, at også det yngste medlem af Kardashian-klanen, Kylie Jenner, er gravid. Den 20-årige realitystjerne og iværksætter venter sit første barn sammen med sin 25-årige kæreste, Travis Scott.

Parret har været sammen siden april, så graviditeten er altså gået en smule hurtigt.

Og nu er tredje søster i Kardashian-klanen så også gravid.

- Det her er noget, som Khloé har ønsket i årevis, men kun hvis det var det rette: Hun ønskede ikke et barn, hvis det ikke var i det rigtige parforhold. Det var aldrig sket bevidst med Lamar, og det var aldrig noget, hun overvejede sammen med James eller French eller nogen anden, hun har set. Dette er sådan et smukt øjeblik for hende: ikke nok med at hun bliver mor, så kommer hun også til at opfostre et barn sammen med en mand, som hun inderligt elsker, udtaler kilden ifølge People.

Du kan se billeder af Khloé Kardasgian og Tristan Thompson i galleriet herunder:

Khloé Kardashian og Tristan Thompson (billeder af dem sammen)

Sponsoreret indhold