Hollywood18. februar 2018

Kendalls kæreste i baby-mama-drama

Kendall Jenners kæreste, Blake Griffin, bliver sagsøgt af sin eksforlovede, der ikke mener, at han tager ansvar for sine to børn
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08703584.jpg
 Foto: All Over
Kendall Jenner er nok ikke helt tilfreds for tiden. Hun er nemlig blevet hevet ind i det drama, som lige nu står på mellem hendes kæreste Blake Griffin og hans eksforlovede, Brynn Cameron. På Valentinsdag sendte Brynn Cameron nemlig en stævning afsted mod Blake Griffin. Det skriver US Weekly.
Men ikke nok med, at Blake nu bliver sagsøgt af sin eksforlovede, som han har to børn sammen, så hiver hun også Kendall med i søgsmålet. I retspapirerne står der: - Griffin havde ingen problemer med at bytte Brynn Cameron, hans tidligere forlovede og moren til hans to børn, ud med realitystjernen Kendall Jenner. Griffin gik mere op i den glamour, der er i at date en Hollywood-stjerne, end i de forpligtelser der er i at være far og familiemenneske, står der i papirerne. Ifølge US Weekly, så er Kendall helt uforstående overfor, hvorfor Brynn Cameron havde brug for at trække hende med ind i twisten. Blake Griffin har børnene Ford, fire, og Finely, et, med Brynn Cameron, og også han er træt af, at Brynn Cameron trækker sagen ud i offentligheden og lufter den for hele verden. I retspapirerne får man også at vide, hvornår Kendall og Blake gjorde deres forhold officielt med hinanden. Det skete i august 2017. - I august 2017, efter at have ydmyget sin familie ved at tilbringe en weekend med Jenner i The Hamptons, hvor han havde fortalt Cameron, at han ville være i Oklahoma, fortalte Griffin til Cameron, at han ikke havde nogle intentioner om at blive ved med at lyve for hende eller deres børn, står der i retspapirerne. De første billeder af Kendall Jenner og Blake Griffin sammen kom tilbage i september, da hun var til fest med den syv år ældre basketspiller. Kendall var indtil tidligere i år kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun dater en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson.

Kendall Jenners nedtur

Noget tyder altså på, at Kendall Jenners nedtur langt fra er slut endnu. Hele hendes 2017 var nærmest en stor skandale, og det ser altså ud til, at det nu fortsætter ind i 2018.

For at sige det mildt, så har Kendall nemlig været igennem lidt af et stormvejr i løbet af 2017. Blandt andet var hun frontfiguren i en Pepsi-reklame, der meget hurtigt blev mødt af vrede fra fans og andre, og i sidste ende endte det med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage. - Det føles som, at mit liv er forbi, har en næsten grædefærdig Kendall Jenner fortalt til Kim Kardashian om Pepsi-fadæsen i en trailer for "Keeping up with the Kardashians".

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode.

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede.

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hjemme hos Kendall Jenner

Sponsoreret indhold