Hollywood5. maj 2017

Kendall Jenner er i problemer igen

Supermodellen fik i sidste måned hug for en Pepsi-reklame, nu er den så gal igen. Kendall er nemlig på forsiden af den indiske udgave af Vogue, og det mener mange er helt forkert
https://imgix.seoghoer.dk/storage_1/media/8.20902591.jpg
 Foto: All Over

Kendall Jenner fik alvorlige hug i sidste måned, da hendes spritnye Pepsi-reklame fik så mange hadefulde kommentarer, at sodavandsfirmaet valgte at trække den tilbage.

Nu er Kendall så i problemer igen. Denne gang i Indien.

Den unge model er nemlig på forsiden af den indiske udgave af Vogue i anledning af magasinets 10 års jubilæum, og det er bestemt ikke noget, som folk er glade for.

Artiklen fortsætter under billedet

Mange mener nemlig, at det er problematisk, at magasinet vælger at sætte en amerikansk model på forsiden af et magasin, der skal forestille af fejre indisk kultur.

- Hvad laver I? Indian affair? Alligevel vælger I en amerikansk model, som ikke mange af jeres læsere kan relatere til? Stop med at hvidvaske jeres egen kultur, skriver en bruger på Instagram.

Også på Twitter er brugerne efter Kendall og Vogue.

- Kendall Jenner er på 10 års jubilæumsnummeret af Vogue India. De få muligheder for farvede kvinder bliver givet til hvide kvinder. Jeg er træt, skriver en bruger.

Artiklen fortsætter efter de to tweets

Vogue India har endnu ikke kommenteret valget af Kendall Jenner som månedens forsidemodel.

Heller ikke Kendall har valgt at kommentere de mange hadefulde kommentarer hun får, derimod har hun valgt at dele flere af de billeder, der er blevet taget af hende til Vogue.

Se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

null

Sponsoreret indhold