Hollywood21. juli 2016

Kendall Jenner dater to fyre

Der er pludselig kommet fart på for Kendall Jenner, som hygger sig mere flere fyre.

Kendall Jenner juli 2016

Hun kan sikkert vælge og vrage mellem fyrene - den 20-årige Kendall Jenner, men hun lader til at have lidt svært ved at vælge, hvem hun gerne vil være sammen med.

Og det haster vel heller ikke for hende. I hvert fald nyder hun da livet, og det gør hun med to forskellige fyre for tiden.

Det er ved at være meget længe siden, at hun så meget til Harry Styles, og det seneste stykke tid har det altså mest været LA Lakers-basketball-spilleren Jordan Clarkson, som har haft hendes opmærksomhed. Det har han også stadig, men ifølge Daily Mail er hun også begyndt at date rapperen A$AP Rocky.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08096697.jpg
 Foto: All Over

(A$AP Rocky - foto: All Over)

SE MANGE FLERE BILLEDER AF KENDALL JENNER I GALLERIET ØVERST

Kendall Jenner juli 2016

De to skulle have været på date i sidste uge, og de har også set noget til hinanden tidligere på året, men det er ikke videre seriøst.

- Det er en flirt. Han synes, at Kendall er hot som bare fanden. Men han har det bare sjovt, siger en kilde om rapperen, der tidligere har datet Iggy Azalea.

Men at Kendall dater rapperen, betyder altså ikke, at basketballspilleren har tabt kampen. Hun ser bare flere fyre på en gang.

- Kendall ser et par stykker for tiden. Men det er ikke eksklusivt. Hun vil bare have en sommer uden bekymringer, gå ud med sine venner og date. Hun har det herligt, siger en kilde til E! News.

https://imgix.seoghoer.dk/7.08100498.jpg
 Foto: All Over

(Jordan Clarkson - Foto: All Over)

Sponsoreret indhold