Hollywood4. september 2017

Nu taler Kendall om Pepsi-fadæsen

Kendall Jenner har været tavs omkring det stormvejr, som hun var igennem tilbage i april, men nu bryder hun tavsheden
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22393326.jpg
 Foto: All Over

Kendall Jenner har været igennem lidt af et stormvejr i 2017, men det værste af dem, hendes Pepsi-reklame fra april, har hun valgt at være tavs omkring.

Lige indtil nu. I en ny trailer for den 14. sæson af "Keeping up with the Kardashians" fortæller Kendall nemlig, hvordan hun har det med reklamen.

Det gør hun i en samtale med Kim Kardashian.

- Det føles som, at mit liv er forbi, fortæller en næsten grædefærdig Kendall Jenner til Kim Kardashian.

Men heldigvis har Kim et par trøstende ord til Kendall.

- Du har bare lavet en fejl, fortæller Kim.

Og det var så alt vi fik i denne omgang fra Kendall om Pepsi-reklamen, men mon ikke, at der kommer meget mere om skandalen, når "Keeping up with the Kardashians" får premiere i USA den 1. oktober.

Pepsi trak reklamen tilbage

I reklamefilmen så man Kendall Jenner på arbejde som model, da en stor gruppe demonstranter går forbi hende. Herefter valgte hun at følge med demonstrationen, indtil den rammer en politiafspærring. Her trådte Kendall så ud af mængden og gav en Pepsi til en af politimændene, hvorefter dagen var reddet og demonstranterne brød ud i vil jubel. Og det var det øjeblik, der fik folk helt op i det røde felt. - Kan I være endnu mere åbenlyse med den manglende respekt omkring en bevægelse, Pepsi? Er det her en dårlig joke, skrev Taryn Finley, der er journalist på Huffington Post, på Twitter. Bare 24 timer efter filmen ramte verden, valgte Pepsi dog at trække den tilbage.

- Pepsi prøvede at sende en besked om fællesskab, fred og forståelse. Åbenlyst ramte vi forbi skrive, og vi undskylder. Vi prøvede ikke at tage let på nogle seriøse emner. Vi fjerner videoen. Vi undskylder også for, at vi har sat Kendall Jenner i denne situation, skriver sodavandsgiganten i en pressemeddelelse.

En skandale kommer sjældent alene

Kendall Jenner er efterhånden vant til at være indblandet i den ene skandale efter den anden.

Udover at være frontfiguren i den famøse Pepsi-reklame, har hun også haft en del andre skandaler at se til.

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode.

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede.

I sidste uge kom historien om, at Kendall Jenner i år modtager prisen som "Fashion Icon of the Decade", noget der i den grad fik folk op i det røde felt. Den nyhed kom nogenlunde samtidig med, at hun er var droppet af Victoria's Secret til deres traditionsrige modeshow, der i år skal afholdes i Shanghai.

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold