Kendall Jenners mange skandaler

Kendall Jenner har efterhånden været involveret i mange skandaler.

Foto: All Over

Kendall Jenner virker til at være den sødeste af de mange Kardashian-piger, men selvom hun bare er 21 år gammel, så har hun alligevel en del skandaler på CV'et allerede.

Bare i år har hun været involveret i tre forskellige skandaler, hvor hun har været derude, hvor hun ikke kan bunde. 

Senest var det en sag om nogle T-shirts, der har fået folk helt op i det røde felt

Vi tager herunder et kig på Kendall Jenners mange skandaler. 

Tilbagetrukne T-shirts

Så sent som i denne uge har Kendall været i vælten. Sammen med lillesøster Kylie, havde hun nemlig lavet nogle nye T-shirts, som var til salg i deres webshop.

Problemet var bare, at de ikke havde fået tilladelse til at bruge billederne, ligesom det heller ikke faldt i god jord, at det var store musiknavne som Tupac og Ozzy Osbourne, der var afbilledet sammen med pigerne. 

Fotografen Michael Miller, der har taget det billede af Tupac Shakur, som pigerne havde valgt at bruge på deres T-shirts har nemlig valgt at sagsøge de to piger. Det skriver Billboard

Hvor mange penge, som Michael Miller forventer at få ud af søgsmålet, vides ikke, men det er nok ikke småpenge, som han håber på, at få ud af de to piger. 

Artiklen fortsætter efter billedet


Sådan her ser en af de T-shirts, som Kendall og Kylie kom i problemer med, ud. (Foto: Kylie & Kendall Shop) 

Uheldig Pepsi-reklame

De tilbagetrukne T-shirts er dog ikke den værste shitstorm, som Kendall har været igennem i år. 

I april var hun nemlig frontfigur i en reklamefilm for Pepsi, der bestemt ikke var nogen succes. I reklamefilmen så man Kendall Jenner på arbejde som model, da en stor gruppe demonstranter går forbi hende. Herefter vælger hun at følge med demonstrationen, indtil den rammer en politiafspærring.

Her trådte Kendall så ud af mængden og gav en Pepsi til en af politimændene, hvorefter dagen var reddet og demonstranterne brød ud i vild jubel. Og det var det øjeblik, der fik folk helt op i det røde felt

Det endte med, at sodavandsgiganten måtte trække reklamen tilbage bare få dage efter, at de have udgivet det. 

- Pepsi prøvede at sende en besked om fællesskab, fred og forståelse. Åbenlyst ramte vi forbi skrive, og vi undskylder. Vi prøvede ikke at tage let på nogle seriøse emner. Vi fjerner videoen. Vi undskylder også for, at vi har sat Kendall Jenner i denne situation, skrev sodavandsgiganten efterfølgende i en pressemeddelelse

Artiklen fortsætter under videoen

Forsiden på Vogue India

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode. 

- Kendall Jenner er på 10 års jubilæumsnummeret af Vogue India. De få muligheder for farvede kvinder bliver givet til hvide kvinder. Jeg er træt, skrev en fan af Vogue India blandt andet. 

Ligesom mange af hendes andre skandaler, så valgte Kendall aldrig at kommentere sin Vogue India-forside. 

Artiklen fortsætter under billedet

Ballerina-Kendall 

Forsiden på Vogue India var dog ikke den første Vogue-skandale, som Kendall var involveret i.

Allerede i 2016 kom hun ud i lidt af en shitstorm, da hun poserede for Vogue Spain. Her var hun klædt på som en ballerina, der dansede rundt i en dansesal. Og det faldt bestemt ikke i god jord hos en stor gruppe professionelle dansere. De mente nemlig ikke, at det kunne passe, at man valgte at nedgøre balletdansen ved at bruge en ikke-trænet model til en ballet-fotoeserie. 

Denne gang valgte Kendall dog at svare på kritikken. 

- Det er sjovt, at folk bliver gravide, bliver gift eller er involveret i megadrama. Men mit drama er, at ballerinaer er utilfredse med mig. Med min Vogue Spain-fotoserie. Jeg vidste ikke en gang, at jeg skulle være ballerina, indtil jeg sad og fik lagt make-up, skrev Kendall efter kritikken på sin blog. 

Artiklen fortsætter efter videoen

good life @voguespain

Et opslag delt af Kendall (@kendalljenner) den

Den katastrofale Fyre Festival

Kendall kom også i problemer, da Fyre Festival, der blev afholdt på Bahamas viste sig at være lidt af en katastrofe. 

Festivalen skulle være en luksusfestival for de allerrigeste, men den viste sig at være alt andet end det, da den endelig løb af stablen i april i år. Faktisk viste det sig at være lidt en skandale, hvor folk havde betalt tusindvis af kroner for en billet, så de kunne få en rigtig luksusoplevelse. Det blev det dog aldrig til, for i stedet fik gæsterne lidt af en lorteoplevelse, og siden er Fyre Festival blevet sagsøgt for millioner af kroner. 

Desværre for Kendall, så havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Respektløshed under minuts stilhed

Det er en ringe trøst, men alligevel lidt en trøst for Kendall måske. For i denne skandale er både hendes lillesøster Kylie og storesøster Kim også involveret. 

Tilbage i 2014 var de tre nemlig sammen til MTV Music Video Awards, og her blev der holdt et minuts stilhed for Michael Brown, der var blevet skudt af politiet i den amerikanske by Ferguson. 

Men det opdagede de tre piger ikke. De havde nemlig mere end almindeligt travlt med at tjekke deres telefoner, og det fik senere en del TV-seere til at hagle pigerne ned. 

Artiklen fortsætter efter billedet

De der dreadlocks

Ved New Yorks modeuge sidste efterår kom Kendall også i vælten igen. Det var dog ikke en situation, hun selv havde valgt, det var derimod modeskaberen Marc Jacobs.

Han havde nemlig besluttet, at alle hans modeller skulle have dreadlocks. Så Kendall fik lavet dreadlocks. 

- Hvorfor har man ikke hyret modeller med ægte dreadlocks? Det er en del af en kultur. Er det så svært Marc Jacobs? Det her er grimt og skuffende, lød kritikken blandt andet. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Modelkarrieren

Kendall Jenner er en af tidens hotteste modeller, og hun har på rekordtid fået sit navn slået fast i modebranchen. 

Men har hun nu selv fået gang i karrieren ved hjælp af slid og hårdt arbejde? Det er der mange, der mener, at hun ikke har. I stedet mener de, at det er hendes berømte efternavn og hendes berømte familie, der har hjulpet hende på vej.

Det gør det selvfølgelig hellere ikke nemmere for Kendall, at hendes storesøster Kim kom med en lidt uheldig udtalelse i "Keeping up with the Kardashians". 

- Jeg køber hende ikke et par sko. Jeg købte hende en fucking karriere, sagde Kim i et tidligere afsnit. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Farlig kørsel

Det er lidt som om, at Kendall ikke rigtigt tænker sig om, når hun er sammen med sin lillesøster. 

Tilbage i 2015 skabte en Snapchat med de to en del røre, da Kylie havde valgt at filme Kendall, da de var ude at køre bil. Problemet var bare, at det var Kylie, der førte bilen, og dermed ikke havde øje på vejen, mens Kendall bestemt ikke opførte sig som en eksemplarisk medpassager. 

Videoen fik efterfølgende mange fans til at kritisere de to piger. 

Artiklen fortsætter efter videoen

Song is Take Ya Tights Off by Problem

Et opslag delt af Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) den

Det er altså ikke så få skandaler og kontroverser, som 21-årige Kendall Jenner har fået rodet sig ud i i sit korte liv.

Måske Kris Jenner skulle tage sig en alvorssnak med datteren. 

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Kendall Jenner juli 2016

 

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close