Hollywood6. april 2017

Folk raser over Kendalls nye reklamefilm: Nu har Pepsi trukket den tilbage

Det var ikke mange kærlige ord, som den nye Pepsi-reklamefilm fik med på vejen, nu har firmaet trukket den tilbage efter kun 24 timer
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/8.22393324.jpg
 Foto: All Over

For de store stjerner er den en stor ære, at blive frontfigur for enten Pepsi eller Coca Cola.

Således har kæmpestjerner som Britney Spears, Michael Jackson, P!NK og Beyoncé alle reklameret for Pepsi, og nu var det så blevet Kendall Jenners tur.

Det er dog ikke gået som planlagt, den stort anlagte reklamefilm, som hun medvirker i, har nemlig skabt vrede og frustration verden over.

I reklamefilmen ser vi Kendall Jenner på arbejde som model, da en stor gruppe demonstranter går forbi hende. Herefter vælger hun at følge med demonstrationen, indtil den rammer en politiafspærring.

Her træder Kendall så ud af mængden og giver en Pepsi til en af politimændene, hvorefter dagen er reddet og demonstranterne bryder ud i vil jubel. Og det er det øjeblik, der har fået folk helt op i det røde felt.

Den bliver blandt andet kaldt overfladisk og respektløs, og det har fået Pepsi til at reagerer.

Bare 24 timer efter filmen ramte verden, er den blevet trukket tilbage igen.

- Pepsi prøvede at sende en besked om fællesskab, fred og forståelse. Åbenlyst ramte vi forbi skrive, og vi undskylder. Vi prøvede ikke at tage let på nogle seriøse emner. Vi fjerner videoen. Vi undskylder også for, at vi har sat Kendall Jenner i denne situation, skriver sodavandsgiganten i en pressemeddelelse.

Du kan se den kontroversielle reklamefilm herunder

Se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Hotte Kendall Jenner

Sponsoreret indhold