Hollywood13. september 2017

Her er Kendall Jenners nye kæreste

Kendall Jenner har kastet sin kærlighed på en basketballspiller
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/7.08703584.jpg
 Foto: All Over

Kendall Jenner har kastet sin kærlighed på den tårnhøje basketspiller Blake Griffin, der er syv år ældre end hende.

Det skriver US Weekly.

Ifølge det amerikanske ugeblad, så er de to blevet spottet sammen ved flere lejligheder de seneste uger. Blandt andet har de været på dobbeltdate med en af Kendalls veninder og dennes kæreste.

Kendall var indtil tidligere i år kædet sammen med rapperen ASAP Rocky, men det er faktisk ikke første gang, at hun dater en basketballspiller. Hun har nemlig tidligere datet Jordan Clarkson.

For Blake Griffin er det heller ikke lang tid siden, at han var i et forhold med en anden. Frem til juli var han forlovet med Brynn Cameron, som han har to børn sammen med, det skriver US Weekly.

Kendall Jenner kan altså glæde sig over, at hendes kærlighedsliv er et sted, hvor hun har succes.

Hendes 2017 har nemlig været præget af den ene nedtur efter den anden på arbejdsfronten.

Kendall Jenners nedtursår

For at sige det mildt, så har Kendall nemlig været igennem lidt af et stormvejr i løbet af året. Blandt andet var hun frontfiguren i en Pepsi-reklame, der meget hurtigt blev mødt af vrede fra fans og andre, og i sidste ende endte det med, at Pepsi måtte trække reklamen tilbage. - Det føles som, at mit liv er forbi, har en næsten grædefærdig Kendall Jenner fortalt til Kim Kardashian om Pepsi-fadæsen i en trailer for "Keeping up with the Kardashians".

En anden af Kendalls skandaler i 2017, var da hun ramte forsiden af Vogue India i anledning af deres 10 års jubilæum.

For hvad der egentlig skulle have været en fejring af den indiske modeindustri blev hurtigt til mange negative indlæg mod Kendall Jenner. Folk kunne nemlig ikke forstå, hvorfor hun skulle være på forsiden af bladet, når nu det handlede om at hylde indisk mode.

Det var også i år, at Kendall kom i problemer i forbindelse med den skandaløse Fyre-festival, her havde hun været med til at promovere festivalen med en lang række Instagram-posts, som hun var blevet betalt gode penge for. Billederne har hun efterfølgende slettet, men ifølge flere amerikanske medier, så fik hun 1,5 millioner kroner pr. billede.

Du kan se flere billeder af Kendall Jenner i galleriet herunder

Kendall Jenner fylder 20

Sponsoreret indhold