Hollywood24. april 2018

Aviciis forældre takker for støtten i den svære tid

Forældrene til Avicii takker nu hans mange fans for den kærlighed, de har sendt deres vej siden sønnens død i fredags
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/3.04128462.jpg
 Foto: All Over

Få dage efter Aviciis død vælger familien nu at gå ud med en tak til hans mange fans.

Det skriver Aftonbladet.

- Vi vil gerne takke for alt den støtte og kærlighedsfulde beskrivelser af vores søn og bror. Vi er taknemmelige for alle som elskede Tims musik, og som har fine minder i hans snage. Tak for de initiativer, der er lavet for at hædre Tim. Som samlingen på Sergels Torv, kirkeklokker som har spillet hans musik, og minutters stilhed verden over. Med kærlighed, familien, skriver Aviciis nærmeste i en pressemeddelelse, der er sendt ud af hans pressekontakt Ebba Lindqvist.

Familien fortæller samtidig, at de stadig ønsker fred til at sørge over sønnens død, og at de derfor ikke kommer til at udtale sig yderligere i sagen.

Avicii blev fundet død i Muscat i Oman fredag eftermiddag lokaltid.

Hans død blev efterfølgende meldt ud via hans presseagent.

- Det er med stor sorg, at vi må meddele, at Tim Bergling, kendt under navnet Avicii, er død. Han befandt sig i Muscat, Oman, da han blev fundet død fredag eftermiddag lokal tid, skrev hans PR-agent Ebba Lindqvist i en pressemeddelelse. - Familien er knust, og vi beder om hensyn og fred i denne svære tid. Der vil ikke komme flere udtalelser, stod der ligeledes i pressemeddelelsen. Avicii blev kendt over hele verden som DJ, og han står blandt andet bag sange som "Hey Brother" og "Wake me Up". To gange nåede han at blive nomineret til en af verdens mest prestigefulde musikpriser, den amerikanske Grammy. Den første nominering var for hans samarbejde med David Guetta på sangen "Sunshine" i 2012. Allerede året efter var han nomineret igen for sangen "Levels".

Det er ikke kommet frem. hvad Avicii døde af, men han har selv fortalt åbent om, at han havde alvorlige helbredsproblemer, som også var skyld i, at han for to år siden stoppede som DJ.

I slutningen af sidste uge fandt politiet ud af, hvad der skete med den blot 28-årige verdensstjerne. Det bekræftede en talsmand overfor det svenske medie SVT.

- Vi har alle informationer. Vi ved, hvad der er skete, men vi giver ikke oplysningerne videre til medierne, lød det.

Aviciis pladeselskab afslørede efter stjernens død, at han havde haft sit næste album klar. Dermed kan vi måske håbe på, at vi får lov til at høre ny musik fra Avicii efter hans død.

Sponsoreret indhold