Gitte Nielsen viser datteren frem

55-årige Gitte Nielsen siger, at hun aldrig har været mere lykkelig.

55-årige Gitte Nielsen siger, at hun aldrig har været mere lykkelig.

(Foto: Kaspar Wenstrup)

I juni fødte Gitte Nielsen som 54-årig sit femte barn - en lille datter, som fik navnet Frida - og siden da er det ikke meget, vi har set til den lille guldklump. 

Nu viser moren til fem dog sin datter frem på sin Instagram. 

Artiklen fortsætter under billedet. 

Vis dette opslag på Instagram

she is my rainbow #proudmom #love #family #mybabygirl

Et opslag delt af Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) den

På billedet holder Gitte Nielsen sin lille datter i favnen. Den lille prinsesse er klædt i en regnbuefarvet kjole. 

- Hun er min regnbue, skriver Nielsen til billedet af mor og datter. 

For nylig svarede den danske stjerne, der tidligere har været gift med Sylvester Stallone, igen på den kritik, hun mødte, da hun som 54-årige blev mor for femte gang.  

Den tidligere model har tidligere afsløret, at hendes datter kom til verden via IVF-behandling, efter hun som 40-årig fik sine æg frosset ned - det affødte en debat om, om det nu var rimeligt, at kvinder blev mødre i så sen en alder, og den debat svarer hun nu på. 

- Der hersker helt sikkert en dobbeltmoral, for det virker til, at mænd er i 60'erne, 70'erne, 80'erne og selv i 90'erne har fået børn, og ingen har løftet et øjenbryn, sagde Gitte Nielsen i et interview i "Good Morning Britain". 

Gitte Nielsen hentydede til mænd som Mick Jagger og Eddie Murphy, der blev far som hhv. 72- og 57-årig, og som ikke i samme grad havde fået hug for det, som hun havde. 

- Jeg er måske den ældste mor i USA, og folk siger, at jeg ikke kommer til at være i live om 20 år, er det ansvarligt at få en lille pige?, konstaterede Gitte Nielsen om de kritiske røster, hun havde mødt. 

Og det var ikke kun, når det kom til at få børn i en sen alder, at Gitte Nielsen blev mødt af folks dobbeltmoral: Også når det kom til antal ægteskaber, måtte Gitte Nielsen, der har været gift fem gange, lægge ører til meget. 

- Mænd er altid fredede, lige meget hvad de gør, er de fredede: De kan få børn, de kan skifte konen ud jeg ved ikke hvor mange gange, sagde Gitte Nielsen i "Good Morning Britain". 

- Hvis du er Brigitte Nielsen og har været gift et par gange, du har fået et par børn, og når du laver fejl, så kaster alle sig over dig. Hvis du var mand, så ville det være som om, der slet ikke var sket noget, konstaterede den tidligere model. 

Brigitte Nielsen er også mor til sønnerne Raoul Meyer Jr., 23, Douglas Meyer, 25, Killian Gastineau, 29, og Julian Winding, 34, og hun mente, at hun nu kunne trække på den erfaring, når hun skulle være mor for lille Frida, som hun har fået med sin 39-årige mand Mattia Dessi.

- Jeg føler mig også meget bedre forberedt, fordi jeg har fire voksne sønner på 23, 25, 29 og 34, så jeg vidste, hvad jeg havde i vente, og det er fantastisk, forklarede Gitte Nielsen. 

Nielsen erkendte dog, at det med årene ikke var blevet mindre hårdt med manglende nattesøvn og bleskift. 

- Jeg er træt, men jeg kalder det glad-træt, det giver dig den indre energi, som er fantastisk, og jeg er superstolt, slog hun fast. 

I interviewet opfordrede den 55-årige mor til fem alle kvinder til at fryse deres æg ned. 

- Jeg ville elske at fortælle alle kvinder derude, som er i 30'erne, at de skal gemme deres æg i tilfælde at, de vågner en dag, når de er i 40'erne og tænker: "Åh gud, jeg fik ikke et barn", lød opfordringen fra Gitte Nielsen. 

- Der er en mulighed, og hvor der er vilje, er der vej, forbliv positiv og bare gør det, tilføjede Nielsen. 

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close